perjantai 16. maaliskuuta 2018

Urtekramin ruusun huumassa

Nämä tuotteet on tullut käytettyä tässä vaiheessa loppuun mutta ne ansaitsevat tulla manituiksi blogissani, koska tulen ostamaan molemmat uudelleen. Ensimmäisenä Urtekramin ihana ruusuinen kristallideodorantti. 

Deodorantin sisältämä mineraalisuola ehkäisee hajujen syntymistä. Itse en ole kertaakaan huomannut tämän version kanssa hien hajua. Jos olet vasta siirtymässä deodoranteissa luonnonkosmetiikan puolelle, saattaa aluksi hajuja esiintyä kun kroppa ei ole tottunut. Jos jaksat sinnikkäästi viikon tai pai, alkaa todennäköisesti kroppa tottua luomuiluun. Lisäksi olen kohdallani huomannut että raskaana ollessa (hormonit, ne hormonit?!)  hien tuoksu puskee voimakkaammin esiin. Tosin raskauden aikana haluan käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa ja suosiolla sitten käytän aikaa useammin kainaloiden pesuun ja deodorantin uudelleen lisäämiseen.


Deodoranttiin saattaa ilmestyä kiteisyyttä, mutta tuote on ihan kunnossa. Mahdolliset kristallikiteet liukenevat kyllä jos deodoranttipulloa lämmittää lämpimällä vedellä. 

Tämän deodorantin sisältämä glyseriini myös hoitaa kainaloiden ihoa. Glyseriinin ja mineraalisuolan (kidekristalli) lisäksi deodorantti sisältää vettä, ruusugeranium- ja sitruunaruohoöljyä. Hintaa 50ml deodorantilla on noin 5-7 euroa riippuen ostopaikasta. Urtekram kuuluu esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupan sekä Ruohonjuuren valikoimiin. 

Toisena on saman sarjan ihana hoitoaine hiuksille. Hoitoaineessa on sama ihana hentoinen ruusun tuoksu kuin tuossa deodorantissa. Myös tämä hoitoaine on vegaaninen. Hoitoaine sisältää veden lisäksi hoitavaa aloe veraa, kasvisperäisiä emulgointiaineita, glyseriiniä, lesitiiniä, ruusu-uutetta, ruusugeraniumöljyä, magnoliankuorituutetta sekä E-vitamiinia. Hoitoaineen vaikutusajaksi annetaan 2-3 minuuttia mutta olen itse usein jättänyt vielä pidemmäksi aikaa. Valitettavasti tuo ihana ruusun hentoinen tuoksu ei jää hiuksiin huuhtelun jälkeen, mutta hiukset ovat pehmeät ja hyvinvoivan näköiset. Hintaa 250ml pullolla on noin 6-8 euroa riippuen ostopaikasta.

Jos etsit edullista luonnollista kosmetiikkaa niin ehdottomasti suosittelen Urtekramiin tutustumista.


Muita tähän sarjaan ihastuneita?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti