maanantai 12. maaliskuuta 2018

Akamuti - Hamppuöljysekoitus kuivalle iholle

Ostin tämän öljyn TwistBe:n verkkokaupasta kun lapsen atooppinen iho kaipasi jotain uutta kokeiluun. Koska talvi kuivattaa perheemme ihot tehokkaasti, oli tämä vegaaninen öljy varteenotettava ehdokas koko perheen käyttöön. Öljyn kerrotaan verkkosivuilla olevan loistava tuote rauhoittamaan erittäin kuivaa ja herkkää ihoa. Se lupaa hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja sopii siis mainiosti erittäin kuivalle sekä herkälle iholle.

100ml pullo maksaa kirjoitushetkellä 15,90 euroa. Pullossa on 100ml öljysekoitusta.
Öljysekoituksen pääraaka-aineena on Cannabis sativan öljy eli hamppuöljy kuten tuotteen nimikin sen paljastaa. Lisäksi tässä on ruusunmarjaöljyä, avokadoöljyä, iltahelokkiöljyä ja kamomillaöljyä. Tämä öljyjen sinfonia ei tuoksu ehkä kovinkaan houkuttelevalle, mutta tekee hyvää kuivalle iholle.

Hamppuöljyssä kerrotaan olevan iholle hyviä omega-öljyjä sekä rasvahappoja, ruusunmarjaöljyn c-vitamiini kosteuttaa ja uudistaa ihoa, avokadoöljyssä on iholle hyödyllisiä mineraaleja ja proteiineja ja se myös rauhoittaa ja pehmentää ihoa, iltahelokkiöljy ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä iholla ja auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja kamomillallahan on tunnetusti rauhoittava ja samalla myös hellä ärsyyntyneelle iholle. 

Kuten mainitsin niin tuoksu on vähintäänkin erikoinen, mies antoi heti pyyhkeitä kehään siitä. Öljy levittyy iholle hyvin mutta kestää hetken ennekuin iho sen imaisee itseensä eli lapsen kohdalla yökkärin pukeminen öljyämisen käytön jälkeen on välttämätön heti, muuten saa sohva öljyhoidon siinä ohella. Öljyjen kanssa useasti lämpö ja hieronta auttavat öljyä imeytymään nopeammin iholle, mutta meidän rasavilli ei oikein pakollisesta rasvauksesta välitä ja pyrkii pakenemaan heti tilaisuuden tullen. Nopea toiminta on parempi.  Päiväkäytössä tämä meillä ei ole ollut. Selkeästi tästä on iholle ollut apua yhdessä sheavoin kanssa. Vaihtelen tuotetta tarpeen mukaan rasvaisemmasta kevyempään ja nyt ollaan taas hetki pärjätty ns. kevyemmin perusvoitein.

Kasvoillani olen tätä itse kokeillut muutamia kertoja mutta nyt mitään syytä käytölle ei ole ollut. Öljyinen tunne kuitenkin jää iholle toviksi ja tuoksukaan ei varsinaisesti käyttöön kasvoilla houkuttele.

Suosittelen tätä jos villi tuoksu ei säikäytä ja kaipaat erittäin kuivalle iholle helpotusta luonnollisen kosmetiikan saralta. Tämähän sopii myös vegaaneille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti