perjantai 23. maaliskuuta 2018

Lushin Citycenterin myymälän avajaiset 23.- 24.3.2018

Perjantaina lähdin heti töiden jälkeen kohti Citycenterin Lushin myymälää. Luvassa oli uudistetun myymälän avajaiset sekä LUSH:in kymmenvuotisen Suomen taipaleen juhlintaa. Onnea siis Lush! 
Kutsussa kerrottiin että paikalle on saapumassa upeita esiintyjiä ja puhujia. Luvassa olisi myös mahtavaa musiikkia ja kivaa muuta ohjelmaa. Tilaisuus oli kaikille avoin eli hulinaa oli riittänyt henkilökunnalla jo koko päivän minun sinne saapuessa. Juhlinnat jatkuvat vielä huomenna jos tänään et paikalle päässyt.

Uudistunut myymälä tuntui entistä avarammalta ja sen sisutus noudatteli samaa linjaa kuin uudempi Mannerheimin myymälä. Itse olen aina pitänyt Lushin liikkeiden tyylistä. Pistin merkille että vesipisteitä tuotedemoja varten oli lisätty ja se varmasti helpottaa myyjien arkea huomattavasti. Esillepano tuotteissa on aina ollut esteettisesti silmääni miellyttävä. Huomasin että hyllyköt olivat korkeammat kuin aiemmin se toi enemmän yksityisuuden tunnetta liikkeeseen kun aiemmin matalien hyllyjen takaa ikkunoista kurkisteli liuta ihmisiä ja minulla oli ainakin semmoinen akvaario-fiilis shoppailla. Toki ikkunan takaa nytkin ihmiset kurkkivat mutta näkösuojaa on enemmän plus että tuotteita on ikkunasta käsin nähtävillä aiempaa enemmän. Win-win - situation - sanoisinko.

Saavuin paikalle hieman ennen neljää ja neljäksi minulle oli sovittuna konsultaatioaika. Bloggarit ja sometyypit saivat varata oman henkilökohtaisen ihonhoitokonsultaationsa etukäteen. Tuo ihonhoitokonsultaatio on Lushin mukaan aivan uudenlainen tapa tutustua tuotteisiin -
" tilanteeseen rauhoitutaan konsultin kanssa ja tuotteisiin tutustutaan henkilökohtaisesti ja ajan kanssa. Samalla kun nautitaan englantilaista teetä."
Tiesithän muuten että Lush on alkujaan Englannista?

Sain eteeni kupin kuumaa teetä kera keksin, joita sain nauttia sillä aikaa kun myyjä etsi minulle sopivimpia tuotteita esittelyyn. Olimme siis käyneet pikaisesti läpi mitä fiiliksiä minulla oli ja mitä tuotteita kaipasin. Vastaukseni oli tässä näin lyhyesti "kiukutteleva ihotyyppi ja kylpyjutut kiinnostaa". Tältä pohjalta lähdimme liikkeelle. Voisin kirjoittaa tästä jossain vaiheessa vaikka oman postauksensa tuotesuosittelujen kera. Tuokio oli oikein antoisa ja itselle jäi mukava mieli ja kasa tuotesuosituksia. Vaikka ympärillä oli hälinää avajaisten johdosta tuntui tuo vietetty hetki mukavan kiireettömältä ja läsnä olevalta. Kiitos siis mukavasta hetkestä Lush!

Loppuun vielä kuvia liikkeestä tai oikeastaan tuotteista sillä oli vaikea saada kuvaa jossa liikkeen yleisilme olisi näkynyt mutta asiakkaiden kasvoja ei... ehkä käyn nappaamassa sellaisia kuvia joku toinen kerta kun avajaiset on ensin juhlistettu loppuun.

Miltäs kuulostaa uudistunut Citycenterin Lush?
 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti