keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Olivia Klein Oil Wash & Care

Toinen Olivia Klein tuote esittelyyn. Tällä kertaa Oil Wash, joka on 100% luomulaatuinen pesu-, hoito- ja intiimiöljy. Kyseessä on siis luomulaatuisia öljyjä sisältävä monitoimiöljy, joka soveltuu myös esimerkiksi vedenkestävän silmämeikin pesuun.

Oil Washin kerrotaan puhdistavan ihon samettisen pehmeäksi ja raikkaaksi kuivattamatta tai muuttamatta ihon omaa rasva- tai kosteustasapainoa. Se sisältää mm. jojoban, helokkiöljyn ja ruusunmarjan siemenöljyjä. Luomusertifioitujen raaka-aineiden osuudeksi ilmoitetaan 100% ja tuote sopii myös vegaaneille.

Tuotetta voi käyttää hyvin monella tapaa. Intiimipesuun, kasvojen pesuun (myös vedenkestävän meikin kanssa), kuivan hiuspohjan tai kovettumien pehmennyshoitoon tai kuivien limakalvojen kostuttamiseen. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä kasvojen pesuun iltaisin ja siinä se on ollut oikein mainio. Olen käyttänyt tätä yhdessä musliiniliinan kanssa (myös vanulaput käyvät, mutta liinan koen itse ekologisemmaksi vaihtoehdoksi). Eli ensin kunnon pullon ravistus ja muutama pumppaus öljyä pieneen tilkkaan lämmintä vettä kädellä ja siitä hieronta iholle. Tämän jälkeen tuote poistetaan iholta kostealla lämpimällä liinalla. TwistBe:llä oli ohjeena seuraava:


"Kastele pesuliina puhtaassa, höyryävän kuumassa vedessä. Aseta lämmin pesuliina kasvojen päälle ja jätä iholle vaikuttamaan, kunnes liina viilenee. Poista öljy pesuliinalla kevyesti pyyhkien, ja huuhtele liina kuumassa vedessä. Aseta lämmin pesuliina jälleen kasvoille, kunnes se viilenee. Toista edellinen muutaman kerran.

Puhdistuksen päätyttyä öljyä ei enää tulisi olla iholla, ja ihosi tulee tuntua pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta. Mikäli ihosi kuitenkin tuntuu kireältä, ota pieni määrä pesuöljyä kostealla kädelle ja levitä sitä kasvoille. Hiero öljy kasvoihin niin, ettei iholle jää öljykerrosta. Voit myös poistaa ylimääräisen öljyn kuivalla liinalla kevyesti painellen."

TwistBe:n sivuilta löytyy myös ohjeet hiuspohjan öljyhoitoon sekä intiimipesuun.
Kasvojen puhdistuksessa tämä toimii erittäin hyvin (myös sen vedenkestävän ripsivärin kanssa jota ilman en osaa elää). Iho jää puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja hyvinvoivan oloiseksi. Kiristävästä tunteesta ei ole jälkeäkään. Alkuun voi olla hankalaa tottua öljypuhdistukseen kun nämähän eivät vaahtoa iholla. Mutta kun käyttöön tottuu, ei aikaa kulu juuri sen enempää kuin tavallisesti ja bonuksena tulee ihanan pehmeä iho.

100ml pumppupullo on TwistBe:n verkkokaupassa hinnaltaan 20,50 euroa. Jos etsit vegaanista vaihtoehtoa kasvoputsarille tai varsinaiselle monitoimituotteelle (pesu-, hoito ja -intiimituote mukaan reissulle) niin kurkista tämä tuote.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti