keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Olivia Klein Hydra Toner- hoitoneste

Tällä erää viimeinen Olivia Klein- tuotteeni esittely. Viimeisenä muttei vähäisimpänä esittelen tämän Hydra Tonerin, joka on kasvoille sumutettava vegaaninen hoitoneste. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti pintakuivalle iholle. Hydra Toner kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sen kerrotaan soveltuvan myös kovettumien pehmennyshoidoksi paikallisesti ja vartalon iholla.

Hoitoneste sisältää mm. lääkealoeta ja kasviperäistä glyseriiniä joiden kerrotaan lisäävän ja ylläpitävän tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. Lisäksi hoitonesteessä on taikapähkinävettä ja luomulaatuista ruusunkukkavettä sekä valkopajun kuoriuutetta, jonka salisylaatin kerrotaan hoitavan ja ehkäisevän haitallisten bakteerien määrää iholla ja omiaan toimimaan suotuisasti epäpuhtaalla iholla. Lisäksi mukana on myös toista epäpuhtaan ihon ystävää eli teepuun lehtiöljyä. Tuotteessa kerrotaan olevan 99% luontoperäisiä ainesosia, joista 96% luomuviljeltyjä raaka-aineita.

Suihkepulloa tulee ravistaa kunnolla ennen käyttöä. Tuotetta sumutetaan kasvoille ja dekolteelle (silmät suljettuina tietenkin) ja annetaan kuivahtaa. Hoitonestettä suositellaan etenkin ihonpuhdistuksen jälkeen jolloin se tehostaa hoitoseerumeiden ja voiteiden imeytymistä eli kosteutustuote levittää heti vielä kun kasvot ovat kosteat Hydra Toner suihkeen jäljiltä. 

Tätä voi käyttää aamuisin kasvojen puhdistukseenkin kuin myös meikin kiinnittämiseen tai antamaan iholle lisähohdetta niin haluttaessa. Tätä voi lisäillä tarvittaessa meikin päälle useampiakin kertoja.


Itse olen käyttänyt tätä lähinnä kasvojen puhdistuksen jälkeen ennen kasvovoidetta, seerumia tai -emulsiota. Hydra Toner on hoitonesteenä itsessäänkin kuin pienoinen kasvovoide, mutta atoopikkona haluan maksimoida ihon kosteuden etenkin näin talviaikaan. Hydra Toner oli itselleni hyvä muistutus kasvoveden käytöstä osana ihonpuhdistusta.

Oman Hydra Tonerin olen ostanut TwistBe-verkkokaupasta, jossa sillä on hintaa noin 19 euroa. Pullossa on tuotetta 150ml eli se on käytössä hyvin riittoisa ja hintaansa nähden edullinen.
 
Kuinka monelle Hydra Toner on jo tuttu osana ihonhoitoa?
Entä kuinka moni skippaa kasvoveden kokonaan?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti