perjantai 20. marraskuuta 2015

Splat Lusty lavender and Crazy color Violette

Tein jotain hullua. Annoin miehen valita hiusvärin itselleni Citymarketin valikoimasta. Mies nappasi hyllystä pienen yllytyksen jälkeen tämän Splatin. Huom! rohkaisin vain valitsemaan jonkun värin, en antanut värin suhteen toiveita tai muitakaan ohjeita. Ainoastaan totesin ettei platinablondia minusta saa muuten kuin ajelemalla hiukset pois kokonaan ja kasvattamalla uudet tilalle. 

Koska hintaa Splatilla oli 11 euroa, ei kokeilu ole liian kallis korjata. Kunhan hiukset kestää. Eli jos et uskalla itse riskeerata hiustesi kuntoa, kannattaa nämä kotikampaajaleikit unohtaa ja marssia ammattilaiselle heti. Itse otan riskin ja leikin oman elämäni kampaajaa. Ja lopputulos voi olla mitä vaan.

Lusty Lavender it is. Splat sisältää vaalennuksen sekä suoravärin. Ensin vaalennus päähän vaikuttamaan ja sitten shokkisuoraväri huuhdeltuihin hiuksiin muhimaan. Itselläni on sen verran pitkä tukka että ostin saman tien toisen vaalennusaineen, jotta saan purettua edes hieman punaista väriä alta pois. Koska olen värjännyt itse punaisilla hiusväreillä jo kuusi vuotta yhtä soittoa, ei vaalennus vaalentanut kuin tyven vaaleaksi. Loppu oli enemmän tai vähemmän kirkkaanpunaista. Olisi pitänyt heittää Elumen kehiin, niin paluu paloautonpunaiseen olisi ollut siinä. Mutta jatkoin sinnikkäästi kokeiluja tällä violetilla ja laventelilla suoravärikombolla. Koska oli aika kokeilla jotain muuta kuin punaista.

Tyveen iskin Splatin laventelisen ja jatkoin sen loputtua Crazy Colorin violetilla sävyllä. Pitkiin hiuksiin tarvitsee melkeinpä sen kolme pakettia Splattia. Koska hiusten tulee melkeinpä uida värissä jotta lopputulos on suht tasainen. Yhdellä paketilla fiksaa tyvivärin ja hieman pituuksia, jo olkapäille ulottuviin hiuksiin tarvitaan kaksi pakettia. Eli kovinkaan riittoisa tämä Splat ei ole. Myöskään mukana tulevat hanskat eivät vakuuta, kannattaa ostaa paremmat näihin puuhiin. Annoin värin muhia päässä noin 40 minuuttia.  

Lopputulos on violetti tyvi ja liukuväriefektillä punaisen kautta taittaen kohti tummempia, lähes mustanpuhuvia burgundinpunaisia latvoja. Mies ihasteli, mutta olisiko oma lehmä ojassa kun itse on värin valinnut. Itsellä menee taas tovi tottua uuteen, tummempaan tukkaan. Ja koska punainen istuu niin vahvasti tässä päässä, ei paluuta muuhun sävyyn ole. Taidan tässä hetken leikkiä violetilla ja mahdollisesti sinisellä suoravärillä kuitenkin. Kaikki tiet vievät lopulta punaiseen kohdallani. Ennemmin tai myöhemmin. Mutta mitäs te sanotte muutoksesta?


Onko shokkiväristen hiusten aika jo ohi?
Muistan yläasteella kun oli todella rebel värjätessään suoraväreillä-
nyt niillä leikkii kaikenikäiset. Ja minä kyllä tykkäilen!


lustylavenderviolette


newhair20112015

12 kommenttia:

 1. Aivan loistava valinta! Itse en ole kyllä noin rohkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron miehelle terveiset onnistuneesta valinnastaan :)

   Poista
 2. Ihanat!! Tykkään tosi paljon ja näyttää sopivan sulle todella hyvin!

  Minä aloitin hiustenvärjäilyn noin 13-vuotiaana ja siihen aikaan kun minä olen ollut 13 niin vaikka vähän rebel olinkin niin mistään suoraväreistä en tiennyt yhtään mitään. Marketista hain jonkun kirkkaanpunaisen, siis selkeästi sellaisen nuorisosarjan värin, joka ei ollut mikään normipunainen. No, se taisi olla punaisen suhteen siinä mun kohdalla, mulle ei punaiset ja oranssit sovi ollenkaan. Nyt sitten leikin senkin edestä ja nimenomaan suoraväreillä. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vieläkin etsin sopivaa silmämeikkiä tähän, entinen nude-maailma näyttää vähän vaisulta uuden tukan kanssa. :D

   Ja suoravärit on parhautta! <3

   Poista
 3. Makiat hiukset sulla nyt! Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Violetti on mun suosikkiväri ja toimii myös hiuksissa, tosi hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tykkään violetista, purppurasta mutta nyt nämä värit ensimmäistä kertaa näin puhtaana violetti-purppurana omissa hiuksissa. Vähän kyllä jännitti lopputulos kun väri muhi päässä... :D

   Poista
 5. Musta on ihana seurata teitä rohkeita väreillä leikkijöitä <3 (itse olen alkanut laiskuuttani alkaa kasvattamaan ihan omaa väriä ja toisaalta en välttämättä omassa työssänikään pinkkitukkaisena olisi sitäkään vähää uskottava kuin mitä nyt tällä hetkellä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, itsekin myönnän että ajattelin vielä kesällä kasvattaa omaa väriä, mutta se tyvikasvu punaisessa oli ihan kamala. Kestin kaksi viikkoa suhteellisen pitkää tyvikasvua katsella kunnes värjäsin sen piiloon. :D

   Poista
 6. Mulla lähti RR Ellu taittumaan oman juuren (keskiruskea) myötä yhä enemmän RV:n suuntaan ja, kun kyllästyin siihen, aloin värinpoistojen ja Returnien jälkeen vuoroin sävytellä ja värjätä sitä kohti omaa ruskeaa ja tämä pelasti mun tukan siinä matkassa http://www.akanepumpuli.fi/tuote/sebastian-cellophanes/

  VastaaPoista