maanantai 16. marraskuuta 2015

Imogen Rose

Ruusun tuoksu jakaa mielipiteet kahtia. Toiset tykkää ja toiset ei. Itse kallistun tykkääjien puolelle. Tämä kiinteä parfyymi onkin aarre todellisille ruusunystäville. Tuoksu sisältää aitoa ruusuöljyä sekä ruusu absolutea eli tietyllä tavalla uutettua ruusuöljyä jos aivan oikein olen ymmärtänyt. Jos joku osaa selittää paremmin niin kommentoikaa ihmeessä. Olen viime aikoina kiinnostunut enemmän tuoksujen anatomiasta vaikka oma nenäni edelleenkään ei ole paras tuoksujen erottelija.

Imgen Rose ei siis tuoksu sellaisille keinotekoisille ruusun tuoksuisille tuotoksille, joihin usein törmää. Tämä on oikeasti jotain parempaa. Tämä on se luonnollinen ruusuntuoksu. Tuoksu on aluksi erittäin voimakas iholla, mutta laantuu ihanan pehmeäksi ruusuksi hetken iholla oltuaan. Itse laitan näitä kiinteitä parfyymeja hieman ranteiden sisäpintaan, korvan taustalle, niskaan sekä kaulan molemmin puolin sipaisut. Imogen Rosen taustalla on myös ihana tarina, jonka lainaan tähän Lushin sivuilta:

 
“Tämä on tyttärelleni Imogen Roselle. Perinteiset ruusuparfyymit ovat aina tuottaneet pettymyksen: ne ovat joko liian tätimäisiä tai niin synteettisiä, ettei niissä ole ruususta tietoakaan. Käytin tähän paljon ruusuöljyä ja absolutea, ja mukana on myös vauvan tuoksua: siinä häivähtää vauvantalkki. Toivon, että tuoksu on sekä raikas että kukkainen – kuten oikea damaskonruusu – ja että se juhlistaa tuoreita isiä ja heidän rakkaita pikku tyttäriään.”

-Simon Constantine


Sain tämän goodiebagin mukana ja tuoksu pääsikin heti käyttöön- olinhan tätä Lushilla toki aiemmin tuoksutellut, mutta en ollut vielä ostanut. Nyt sain tämänkin kokoelmiini. Edelleen kiinteät parfyymit jatkavat suosikkituotteenani. Ja eniten näitä tuoksuja minulla onkin juuri Lushin valikoimasta. Kiinteä Imogen Rose parfyymi maksaa 15,95 euroa. Pidän tuoksun ja pakkaustavan lisäksi tämän kannesta. Old school tattoo-henkinen ruusi bannereineen iskee täysillä tähän tatuointeihinkin hurahtaneeseen bloggaajaan.
 
 
Mitä luulet, olisiko Imogen Rose sinunkin juttusi?
 
 


ImogenRoseLushINCI:
luomujojobaöljy (Simmonsia chinensis), risiiniöljy (Ricinus communis), kandelillavaha (Euphorbia carifera), hajuste (parfum), myskimalvansiemenöljy (Hibiscus Abelmoschus), vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), tonkapapu absolute (Dipteryx odorata), kurjenmiekkavoi (Iris florentina), bergamonttiöljy (Citrus Aurantium bargamia), ruusuöljy (Rosa damascena), ruusu absolute (Rosa damascena), titaanidioksidi, citral, coumarin, eugenol, geraniol, benzyl benzoate, citronellol, alpha-isomethyl ionone, farnesol, limonene, linalool, Cl15850, Cl 73360

11 kommenttia:

 1. On minun juttuni! Postaus tästäkin on tulossa Lush-viikolla! Imogen rose on ihollani vähän savuinen, mutta kuitenkin raikas ja makeahko. Ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minun iholla en ole savuista vivahdetta huomannut! En vaikka nytkin nuuhkin rannetta. Hieman maa-mainen vivahdus nenääni löytyy, muttei se savuinen ole. Hauskaa miten tuoksut muuttuu iholla ja toisen iholla se voikin olla erilainen kuin omalla. Tosin sitten harmittaa jos kaverin yllä ollut ihana tuoksu ei olekaan yhtään samanlainen omalla iholla suihkittuna ja tuoksu jää käyttämättä sen takia. Mutta tämän kohdalla komppaan kyllä tuota Ah-äännähdystä :)

   Poista
 2. Olen miettinyt, että joku ruusutuoksu olis kiva. Se vois olla tämä, kun hintakaan ei päätä huimaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ainakin on semmoinen "aidon ruusun" tuoksuinen vaihtoehto. Kerrothan jos käyt tätä nuuhkimassa tai vaikka tilaat nuuhkimatta kokeiluun. Hinta tosiaan ei ole kova ja nämä kestää käytössä pitkään vaikka käyttäisikin päivittäin! :)

   Poista
 3. Mä en oikeen vielä oo päättänyt tykkäänkö tästä vai en. Ehkä tää vaatii vähän totuttelua mun tapauksessa.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidätkö muista ruusun tuoksuisista? Mulla on muutama tuoksu joihin olen ihastunut kun nenä on saanut ensin tottua tuoksuun muutamia kertoja, mutta eihän kaikki tykkää kaikesta. Mukavaa kuulla eriäviäkin mielipiteitä :)

   Poista
  2. Tykkään kyllä joo, mulla oli muutama vuosi sitten parfyyminakin Paul Smithin Rose mistä tykkäsin kovasti! Ja kasvosuihkeena on ollut ruusuvettä joten enköhän tästäkin opi tykkäämään.. :-)

   Poista
 4. Ihan en ehkä sokkona uskaltaisi lähteä ostamaan - toivottavasti joskus pääsisi testaamaan ja kokeilemaan miltä tuoksuu omalla iholla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushilla käyminen on mun lempipuuhaa. Kävisin siellä varmaan päivittäin jos olis rahaa ostaa aina jotain mukaan.... toiveajattelua. :D

   Mutta tosiaan toivottavasti pääset testaamaan tätä livenä! :)

   Poista
 5. Muuten kyllä mielenkiintoinen tuote, mutta ku tuoksu. Jokin siinä ruusun tuoksussa tekee mut pahoinvoivaksi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushillahan on muitakin vaihtoehtoja näissä kiinteissä parfyymeissa. Valinnanvaraa siis onneksi on. Tunnen erään toisenkin jolle ruusu tuoksuna on vastenmielinen jo ajatuksen tasolla. Kaikki ei sovi kaikille. Siksi on mukavaa kuulla näitä eriäviäkin mielipiteitä ja kokemuksia. :)

   Poista