maanantai 16. marraskuuta 2015

Rosy Cheeks - ruusuinen hemmotteluhetki

Teimme bloggaajien kanssa joulutuotteiden tutkimisen ohessa tämän vaaleanpunaisen kasvonaamion Lushilla. Oli todella jännää päästä näkemään ( ja tekemään itse!)  Lushin tuorenaamion tekovaiheita. Tämä naamio on nimeltään Rosy Cheeks. En nyt luetteloi kaikkia ainesosia tähän tekovaiheineen, koska tätä ei kuitenkaan pysty valmistamaan kotona. Kerron kuitenkin että ruusuvesihauteeseen lisättiin hyvin tarkkoja määriä mm. glyserolia, kahta saviainesta, kalamiinijauhetta sekä ihanaa ruusuöljyseosta.

Naamio on syväpuhdistava, tasapainottava ja kalamiinijauheen ansiosta ihoa rauhoittava. Tämän naamio kera vinkattiin käyttämään Full of Grace- kasvoseerumia. Eli kasvot puhdistetaan ennen naamiointia. Halutessaan niille voi tässä vaiheessa lisätä edellä mainittua kasvoseerumia (seerumista tulossa oma postaus). Sitten vain naamioidaan niin ettei iho kuulla naamion alta ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Tosin Lushin tytöt vinkkasivat että naamion voisi antaa vaikuttaa pidempäänkin. Syväpuhdistavan efektin saat kun hierot vaikutusajan päätteeksi naamiota ennen huuhtelua lämpimällä vedellä.

Itse tykkäilin naamiosta. Yllättäen. Ruusuinen naamio tuoksuu ihanalta, siis ruusuilta. Kokeilin tätä sekä seerumin kanssa että ilman. Koska kasvonaamio on säilytettävä jääkaapissa, oli se ehkä aavistuksen liian kylmä kun aloitin naamioinnin. Naamion massa oli hieman tahkeaa levittää kasvoille. Annoin naamion olla kasvoilla reilun 20 minuuttia. Kun naamio oli kuivunut, siirryin lavuaarin ylle ja hieroin sen pois kasvoilta. Totta kai hyppäsin suihkuun jossa viimeisetkin naamiot irtosivat.

Iho tuntui pehmeältä ja nenän pielistä lähti nahka kuoriutumaan. Otin komedoraudan esiin ja puhdistin nenän ihohuokosia. Terapeuttista puuhaa. Mielestäni sain melko hyvin huokosia puhdistettua. Kasvoille vielä kasvovesi ja voide. Kyllä minä tykkäsin että tämä naamio toimii. Seuraavana aamuna oli yksi isompi finni noussut pintaan, mutta syytän hormoneja.

Miehen mielipide (kyllä, pakotan puolisonkin toisinaan mukaan näihin kokeiluihin) oli hieman eriävä. Ehkä ruusuisella tuoksullakin on osuutta mielipiteen muodostumiseen... Naamio ei kuulemma tehnyt mitään. Mies kun on tottunut hyvin tujuihin mustanaamioihin ja Hulk-naamioihin. Kuorinnankin pitää olla superkuorivaa... Selvä, jääpä minulle enemmän.

Seerumin kanssa naamio levittyi hieman hankalammin. Seerumi oli liukastanut ihoa sen verran että poskilta naamio tahtoi liukua pois. Piti suorittaa paksumpi paklaus ja johan pysyi naamio paikoillaan. Itsestäni tuntui että naamio oli jotenkin tehokkaampi ilman seerumia alla. Käytinkin lopun naamion yksinään ja lisäsin seerumin kasvoille yöksi.

75 gramman purkki maksaa 13,50 euroa. Suosittelen kokeilemaan jos etsit naisellisen tuoksuista hyvänmielen tuovaa kasvonaamiota hemmotteluhetkiisi. Jos ruusu tuoksuna on sinulle ehdoton nou nou, niin siinä tapauksessa kannattaa valita joku muu Lushin tuorekasvonaamioista. Ja hei, naamio on vegaaninen. 
Kuulostaako Rosy Cheeks sinusta houkuttelevalta?


RosyCheeksLush


INCI:
kalamiinijauhe, glyseroli, kaoliinisavi, vesi (aqua), ruususavi (kaoliniitti), ruusun terälehdet (Rosa centifolia), hajuste (parfum), ruusuöljy (Rosa damascena), benzyl alcohol, lilial, citronellol, geraniol2 kommenttia: