torstai 28. lokakuuta 2010

Suoravärit

Aiemmassa postauksessa kerroin teille kameleontin luonteestani hiusteni suhteen. Väri on ollut mustan ja punaisen väliltä aina hennattuun oranssiin. Tällä hetkellä hiuksisto on punainen ja tässä ajattelin vielä pysytellä. Vaikka väri ei ole luonnollinen, se tuntuu omalta. Laitanpa teille tähän väliin kuvan tukastani kun se oli vielä hennattua mallia. Se on tuossa vieressä. Täytyy sanoa että henna-aikana hiukseni ovat olleet parhaassa kunnossa.
Tällä hetkellä tukassa on ollut pelkästään suoravärejä noin puolen vuoden ajan. Kyllästyin kestovärien nopeaan "haalitumiseen" ja jatkuvaan hiusten rääkkäämiseen hapetteilla. Noin kerran kuussa värjään juurikasvun blondiksi ja heitän suoravärit päälle. Eli rääkkään ainoastaan uutta tukkaa  (vähän menee entisen, jo vaalennetun osion päälle) mutta parempi tämä tapa kuin rääkätä koko tukkaansa..

Muhittelen kestoväriä päässäni tunnista pariin. Käytän Renbowin suoravärejä, jotka tilaan yleensä heidän omilta sivuilta eli täältä. Tilaan kerralla useamman pullon, jottei tarvitse joka kuukausi uutta pulloa tilata. Tosin yhdesta pullosta värjään kahdesta kolmeen kertaan, sillä aina en jaksa koko tukkaa värjäillä. Latvoihin suoraväri on alkanut jo kerrostumaan eli se ei haalene hetkessä pois. Lisäksi teen välillä hoitoaine+suoraväri muhittelua eli annan sen olla päässä vartin verran ja huuhtelen pois. Se antaa kirkkautta väriin ja pidentää varsinaista värjäämisväliä. Suoraväri ei kuitenkaan tartu käsittelemättömään hiukseen eli se lähtee pois muutamassa pesussa juurikasvulta.

Olen kokeillut myös Goldwellin Elumenia sävyssä RR@all. Tämän punaisempaa saa hakemalla hakea. Tätä ei saa Suomessa muualla kuin kampaajilla, mutta netistähän voi tilata vaikka mitä...

Laitanpa teille vielä kuvan hiuksistani kun ne ovat punaiset. Tuoretta kuvaa ei ole, sillä mietin kuumeisesti uutta mallia hiuksiini ja vanha malli on kadotettu aikaa sitten. Hiukseni ovat siis tällä hetkellä mallittomassa-kuosissa eli mielestäni pöljät.. :D 

 
Käsi kadonneella vyötärölläni.


1 kommentti: