perjantai 8. lokakuuta 2010

Karkkinaamio - H&M Face Mask vanilla fudge self warming mask

Kokeilin henkkamaukasta ostamaani Vanilla fudge naamiota. Kyseessä on self warming mask eli naamio lämpenee kasvoilla itsestään. Seuraavaksi ote naamio-pussukan takaa (hyvin pienellä printillä präntättynä):
Koostumukseltaan täyteläinen Välimeren savi ja vaniljan hedelmäuute avaavat hellävaraisesti ihohuokosia ja syväpuhdistavat ihon poistaen epäpuhtaudet ja jättäen ihon kauniin kirkkaaksi. Puhdista kasvot ja jätä kosteaksi, levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Vältä silmien ja huulten ympäristöä. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele vedellä. Luonnollisten ainesosien väri voi vaihdella. Tee allergiatesti ennen käyttöä, vältä silmien aluetta. Vain ulkoiseen käyttöön.

Tavaraa pussukassa on 15 grammaa. Se riittää mainiosti yhteen kertaan.
Hintaa on 0.95 euroa per pussukka eli kuukauden naamioihin menisi noin 4 euroa jos kerran viikossa naamioituu. Siihen kun lisää pari euroa lisää, niin saa putkilon naamio-tavaraa, jolla saattaa parikin kuukautta mennä keveästi. Mutta olihan tämä mukava kokemus. 

Naamio on kermakaramellin väristä ja tuoksuukin namilta. Levittäminen on helppoa ja naamio lämpenee mukavasti alussa. Lämmön tunne katoaa kyllä melkoisen pian. Itse pidin naamiota kasvoilla 15 minuuttia, jonka jälkeen poistin sen helposti lämpimällä vedellä. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää ihan hyvältä. Mitään ihmeitä en odottanutkaan. Epäpuhtauksia se ei kyllä yhdellä käyttökerralla saanut juurikaan pois, ehkä otsa näyttää nyt paremmalta kuin ennen naamiota..

Tätä voisin kokeilla uudelleen. Pidin erityisesti karamellin tuoksusta joka sai mieleeni Charlie and the Chocolate Factory leffan.. 


2 kommenttia:

  1. Voi että tuo naamio kuulostaa kyllä namilta, tarvii varmaan itsekin ostaa testiin:)

    VastaaPoista
  2. Nomnom kuulostaa ihanalta! Tätä en olekaan koklannut.

    VastaaPoista