torstai 14. lokakuuta 2010

Apua ongelmaan tummat silmänaluset?

Olen jo aiemmin kiroillut tummista silmänalusistani teille. Ja kun se tummuus ei jää vain alusiin, vaan koko silmää ympäröivä iho on tummempi kuin muu naama eli mukava Tao Tao-efekti (onneksi osaan ottaa asian huumorilla, vaikka se ärsyttääkin itseäni joka toinen aamu lähes tulkoon..)

Olen saanut seuraavia ohjeita kavereilta ja tutuilta.
 • Nuku riittävästi ja ulkoile päivittäin.
 • Ei saa nukkua vatsallaan!
 • Lopeta tupakointi ja ryypiskely
 • Monipuolinen ruokavalio ja liikunta tekee tuloksia.
 • Myös riittävä veden saanti päivittäin kuulemma auttaa ongelmaan.
Mielestäni nukun aivan riittävästi eli noin 8 tuntia yössä ja viikonloppuisin jopa sen 10 tuntia. En polta ja juon kohtuudella (aikuisten oikeasti, vannon sen..) Ulkoilen päivittäin, koska en omista autoa ja säästän rahaa ja luontoa pyöräilemällä tai kävelemällä arki menoni. Ainoastaan syömisessä ja riittävässä veden juonnissa saattaa piillä ongelman ratkaisu. Tosin itse luulen  syyn olevan myös geeneissä. 

Olen peitellyt aluset Elfin silmänalus peitekynällä aamuisin piiloon. Lisäksi ajattelin ostaa tummille silmänalusille tarkoitetun voiteen. Nivean anti-wrinkleä on jo suositeltu/ehdotettu. Täytyy alkaa vahtimaan ruokailua ja vedensaantia. Jospa se auttaisi edes vähän näiden panda-silmien kanssa. Näyttäisin ilman meikkiä vähemmän yli-väsyneeltä ja turhautuneelta.. :D

Olisiko teillä joitain vinkkejä ongelmaani?

Tässä pandamaisuus ei näy niin hyvin kuin luonnossa...

 

8 kommenttia:

 1. Oon kuullut, että joillekin ihan periytyy nämä tummat silmänalukset : / en osais nyt muuta sanoa kun että..
  - Sitä Garnier in kofeiinijuttuja kannattaa koittaa, missä siis sitä peittävää töhnää. Ja kun sitä voi pistää vielä meikinkin päälle.
  - Osta todella peittävä peiteväri, esim. MAC illä on todella hyviä!
  - Valokynä tehoaa hyvin myös
  - Koita oranssin värisiä töhniä, ne neutralisoi sinisyyttä ja varmasti vihreyttäkin : ) esim. oranssi voidemainen poskipuna, luomiväri etc : )

  VastaaPoista
 2. Todella tuttu ongelma!! Itse kärsin kans tummista silmänalusista, eikä noista syömis- ja juomisvinkeistä oo ollu mulle apua. Olen kokeillut keinon toisensa jälkeen.

  Biothermin skin vivo yeux -silmänalusvoide on auttanut minua, varsinkin kun sen on taputellut alaluomelle. Siihen päälle olen levittänyt meikkivoiteen ja sitten Joe Blascon peitevoidetta napista siveltimellä päälle.
  Toki luultavasti kaikkein paras ja kallein keino olisi käydä kauneusleikkauksessa, siellä saa poistettua tummat silmänaluset...

  http://www.siluetti.fi/fin/Plastiikkakirurgia/ylaluomileikkaus_pitka.shtml

  VastaaPoista
 3. Sitten myös Maybellinen sitä Mineral peiteväriä on kehuttu paljon! Se joka on semmosessa pienessä putkilossa : )

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vinkeistä, ehkäpä saan näistä apua vaikkakin yläluomenleikkaus operaatio ei minulle ole vaihtoehto (raha,pelko)

  Joe Blacoa on kehuttu muuallakin, shoppailemaan siis. Lisäksi Garnier´in kofeiini-hommeli on ostoslistalla. :)

  VastaaPoista
 5. garnierin se roll-on missä on se kylmä pallero, se on kiva! tai sitte kaks teelusikkaa pakastimeen ja sitku ne on jäisiä nii paineele niitä silmäpusseihin, kylmä kiihdyttää verenkiertoa:)

  VastaaPoista
 6. Teelusikka-vinkki onkin ollut käytössä. Auttaa yllättävän nopeasti. :)

  VastaaPoista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=sJEMnxhwfm8 : )

  VastaaPoista