perjantai 5. syyskuuta 2014

Nubian Heritage - African Black Soap

Palmun tuhkaa, kauraa ja tervaa. Ei tule ehkä ensimmäisenä käyttää näitä ainesosia kasvoille pesutarkoituksessa? Eipä niin. Mutta muun muassa näitä ainesosia mustan saippuan valmistuksessa on käytetty. Vuosisatojen ajan Afrikassa on käytetty mustaa saippuaa hoitamaan iho-ongelmia (mm. akne, psoriasis, ekseema). Ensimmäisen kerran tutustuin Mimin huone-blogin kautta mustan saippuan saloihin ja ostin ensimmäisen saippuani Ruohonjuuresta. Mutta kun iHerb-tilauksen aika tuli, oli tätä saatava uudelleen kokeiluun.
 
Tämä 100% kasvissaippua on mainio kaveri pesuhetkissä. Se syväpuhdistaa ja kuorii ihoa mutta samalla shea voin kanssa kosteuttaa ja hoitaa. Sen inc-lista on jälleen kerran ilahduttava. Luomua, ei eläinkokeita. Tätä voi käyttää hyvällä omallatunnolla. Myöskään hinta ei pelota tippaakaan. iHerbistä tilattuna tämä iso kimpale maksaa vain alle kolme euroa. Tällä pärjää mainiosti monta monta kuukautta. 

Silmämeikki pitää puhdistaa siihen tarkoitetulla aineella, muutoin tällä pesee kasvot ja vaikka kainalot kätevästi. Viime aikoina olen taistellut hormonaalisia näppyjä vastaan kuukausi tolkulla eikä loppua vielä näy. Tämän olen kokenut kuitenkin auttavan suurimpaan osaan näppyjä. Ne katoavat nopeammin kuin yleensä, uusia näppylöitä syntyy kyllä tilalle jatkuvasti. Mutta en halua edes kuvitella miltä kasvojeni iho näyttäisi ilman tätä saippuaa. Etenkin aikana jolloin haluan kosmetiikkani olevan mahdollisimman luonnonmukaista. Onneksi kaapissa majailee toinen avaamaton paketti odottamassa. Tätä pidän tästä lähin aina kaapissa varalla. 
20140211_190526_LLS
20140211_190519_LLS

2 kommenttia:

  1. Oon lukenu tästä saippusta jostain ja mieleen se jäi, pakko joskus hankkia kokeiluun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanki ihmeessä. Suosittelen Suomessa Ruohonjuurta tai ulkomailta tilatessa esimerkiksi kovin hehkuttamaani iHerbiä. :)

      Poista