perjantai 26. syyskuuta 2014

Nivea In-Shower Body Milk

Kestävää kosteutta vartalolle (suihkussa). Siis häh? Olen auttamatta myöhässä tämän postaukseni kanssa, mutta tästä on pakko kertoa. Kyseessä siis suihkussa normaalin pesun jälkeen vartalolle levitettävä maitomainen emulsio, joka huuhdellaan pois. Eikä tarvitse odotella minuutteja vaan muutama sekunti riittää. Tuloksena silkkinen ja kosteutettu vartalon iho. Aivan uskomaton tuote.

Myönnän että olin todella skeptinen tämän suhteen, mutta tartuin tähän Citymarketin hyllyllä kuitenkin. Otin jopa heti tämän suuremman pakkauskoon, koska vartalon kosteuttaminen ei vaan luonnistu meikäläiseltä joka suihkun jälkeen. Tuote on suunnattu kuivaihoisille, mutta normaali ihoiset hoi! Tarpeisiinne on kehitetty In-Shower Body Lotion. Minä ainakin olen innoissani tästä. Korppu-iho kiittää talven saapuessa. Uskon että talvella olemme In-Shower Body Milkin kanssa vieläkin parempia kavereita kuin tällä hetkellä.

Onko joku muukin löytänyt tästä uuden parhaan suihkukaverin?20140919_175150


20140919_175216


20140919_175159

6 kommenttia:

 1. Mä olen skeptinen, mutta tätä on joka puolella ylistetty niin että pakko kai tätä olis ostaa käyttöön. Syysterveisin maailman laiskin ja saamattomin rasvaaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen skeptikko joka yllättyi kerrankin positiivisesti! :)

   Poista
 2. Mä tykkään tästä kanssa. Mutta tuntuu että tää jakaa ihmiset aikalailla kahteen ryhmään. Itsellä on se hunajan tuoksuinen versio, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunajan tuoksuinen? Miks en ole semmoiseen törmännyt? Ou mai, sehän kuulostaa hyvältä. :)

   Poista
 3. Ei meistä parhaita kavereita tullut, mutta tykkäsin kyllä silti aika paljon! Mä tosin laitan vielä ihan normi kosteusvoidetta tämän jälkeen. :D Pidin tämän perinteisestä niveamaisesta tuoksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vain todella saamaton rasvaamaan kroppaa, kasvot, kaulan (ja nykyään masun) muistan rasvailla, mutta muuten en vaan saa sännöllisesti aikaiseksi tarttua vartalovoiteisiin tms. Tämä on ollut pelastus siihen hommaan. :D

   Poista