maanantai 8. lokakuuta 2018

Hydrophil Saippuapussi - pikavinkki saippuapalojen käyttämisestä loppuun saakka

Olen viime aikoina etsinyt pakkauksettomia tuotteita ja tämä 100% sisalia oleva saippuapussi on ollut kätevä niiden pientenkin saippuapalasienkin hyödyntämisessä. Eli nakkaat saippuanloput tähän sisalpussukkaan ja saat käytettyä ne ihan loppuun saakka viimeistä murua myöden. Itse ripustin tämän suihkunurkkaan ja käytän tätä vartalonpesuun itsessään eli samalla sisalpussukka kuorii ihoa hivenen. Tässä pussukassa saippua muuten kuivuukin nopeasti eli siitä ei mene hukkaan murustakaan (kunhan kuivatat sen ilmavasti).

Hydrophil Saippuapussi on luonnollisesti vegaaninen ja 100% biohajoava. Mutta ei hätää - kyllä tällä käyttöikää riittää hyvinkin. Omani on roikkunut suihkunnurkassa kesästä saakka ja edelleen uudenveroinen. Omani olen ostanut Ecco Verde-verkkokaupasta ja hintaa oli jotain 4-5 euron välille.

DIY-ihmiset voivat tehdä vastaavan vaikka vanhoista pitsiverhoista, samalla kertaa jos ompelee verhojen jämistä vaikka kestohedelmäpusseja. Mutta itsellä ei tämmöistä proggista ollut alla niin ostin valmiin tuotteen.Löytyykö sinulta joku vastaava tuote tai vinkki ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti