sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

LuonKos - kosmetiikka itse tehtynä

Sain mahdollisuuden osallistua yhdessä muutaman muun kauneusbloggaajan kanssa LuonKos nimisen luonnonkosmetiikkaa valmistavan yrityksen noin kolmen tunnin mittaiselle kurssille. LuonKos Ay on kotoisin Naantalista. Yrityksen taustalla on kaksi naista, Miia ja Jonna. He kehittävät sekä opettavat luonnonkosmetiikkaan liittyviä asioita ja ovat oikein sympaattisia tyyppejä.

LuonKos käyttää valmistuksessa vain luonnonkosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Kursseilla oppilaan tehtävänä on kuunnella ja noudattaa reseptiä. Apua saa kyllä. Välineet, raaka-aineet ja ohjeet tulevat valmiina pakettina. Miia ja Jonna ovat hyviä kertomaan raaka-aineista ja valmistusprosessista ja heitä olisi kuunnellut pidempäänkin. Kaikki se tieto luonnonkosmetiikan valmistamisesta oli kuin hunajaa korvilleni.

Kursseja on moneen lähtöön ja kesto on 3 tuntia. Esimerkiksi kasvojenhoitoon liittyvällä kurssilla valmistetaan kauneusbalsami, kasvovesi sekä kasvonaamio. Vähän sama kurssi kuin millä itse olin, mutta emme tehneet kasvonaamiota. Kurssin hinta on 60€ per henkilö. Kurssi löytyy myös lapsille suunnattuna ja hintaa on 15€ per lapsi. Tuotoksena on taikapölyä ja värillinen huulivoide. Kuinka söpöä!

Lisää heidän kursseista voit käydä lukemassa täältä.

Valmistimme 3 tunnin aikana kasvobalsamin joka käy kasvojen puhdistukseen että kosteuttamiseen. Monitoimituote siis. Lisäksi teimme kasvoveden. Molemmille tuotteille annettiin 6kk säilymisaika, mutta luulen että ne tulee käytettyä paljon ripeämmin. Itse valmistuksesta en saanut kuvia napattua, koska prosessi vei mukanaan. Kaikki se mittailu ja sekoittelu oli hauskaa puuhaa. Ja nyt taatusti tiedän mitä kasvoille laitan.

Jos mietit hauskaa tekemistä kaveriporukalle, polttareihin taikka lasten synttäreille niin tässä oikein mainio vaihtoehto! Alla vielä muutamat kuvat päivältä. Instan puolelle ehdinkin jo muutaman kuvan lisäillä.LuonKos


LuonKos


LuonKos


LuonKos
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti