maanantai 2. huhtikuuta 2018

Smugglers Soul - santelupuun huumaa

Upea ja hyvin erilainen tuoksu kokoelmassani on tämä Lushin kiinteä parfyymi, joka kantaa nimeä Smugglers Soul. Salakuljettajan sielulla tai hengellä on takanaan erikoinen tarina, jonka voit lukaista Lushin sivuilta. Tiivistettynä tämän tuoksun inspiraationa on santeliöljykaupan tummempi puoli - salakuljetuksista kidnappauksiin ja aina väärennettyihin ainesosiin saakka.

Tuoksussa kerrotaan olevan kahta lajia santelipuuöljyä. Se on tuoksultaan lämmin ja tietenkin santelinen, hieman salaperäinen. Tuoksun kerrotaan Lushin sivuilla rauhoittavan ja lämmittävän synkempiäkin mieliä. Hintaa kiinteällä parfyymilla on 15,95 euroa. Itse olen enemmän näiden kiinteiden tuoksujen ystävä, toki Lushilla on saatavilla ihan perinteisessä eli nestemäisessä muodossa olevat tuoksut. 

Olen muuten tykästynyt myös näihin kuvituksiin tuotteissa. Nyttemmin Lushin tuoksut ovat kokeneet ulkonäön muutoksen eli kuvassa on vanhan mallinen kiinteä parfyymipurnukka. Uudet pakkaukset ovat ehkä ajattomampia, mutta itse pidin kyllä näistä vanhoistakin. Kohta voisikin taas ostaa uuden Lush-tuoksun...


Millaisia tuoksuja sinulle on kertynyt?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti