maanantai 29. helmikuuta 2016

Happy Hair Days! Marshmallow & Coconut!

Tassut ilmaan jos rakastat kookoksen tuoksua, hep! Kun vastaanotin eleven.fi tilaukseni, niin en voinut olla huomaamatta avatusta paketista kantautuvaa ihanaa tuoksua. Myönnän että olin unohtanut tilanneeni kokeiluun tätä Happy Hair Days´n vaahtokarkki & kookos hoitoainetta. Voi kuulkaas, tässä on semmoinen tuoksu ettei tosikaan. Scentsational scent, kuten hoitoaineen etiketti kertoo. Eli ehdottomasti ei tuoksuherkkien hoitoaine.

Hoitoaine lupaa kookosöljyn voimin säilyttää värin ja kosteuttaa värjättyjä hiuksia. Hoitoaine ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Miltäs kuulostaa korviinne etiketin teksti:

"Give coloured hair a serious hydration boost with this intensely moisturising conditioner!

To weary to wake? Lacking a spring in your stride?
Happy Naturals offers you the perfect daily pick-me up...... and care to give your hair the body, sheen and shine it deserves.

 
Feel Good Whilst Doing Good
We believe in keeping things natural and are proud to claim our gentle haircare products are free from parabens, sodium laureth sulphate and mineral oils. We aren't perfect but we try to use 'good stuff' where we can!"
 

Laitoin hoitoaineen heti kunnon testiin. Pesin hiukset poikkeuksellisesti kahteen kertaan, koska viime kerrasta oli aikaa ja päänahka tuntui rasvaiselta ensimmäisenkin pesun jälkeen. Voin kertoa että kuivat hiukset olivat yhtä heinäpeltoa huuhtelun jälkeen. Loraus hoitoainetta ja tunsin miten latvatkin alkoivat sormien välissä ojentua oikeille raiteilleen. Mahtavuutta ja muutama muu ylistyssana tähän väliin. Lisäksi tuoksu oli oikein nami lisä. Vaikka sitä vaahtokarkkituoksua ei tahdo kookoksen alta löytyä vaikka kuinka vihikoirana nuuhkin. Harmikseni tuoksu huuhtelun yhteydessä katoaa melko paljon, mutta kyllä siitä pieni muisto jäi. Hiukset oikenivat upeasti muutamilla Tanglen vedoilla. Ihana hoitoaine kookoksen ystäville.

Pullon ulkoasukin on simppeli ja hauska. Tätä suosittelen hintahaarukassaan ehdottomasti kokeilemaan. Käytin tilaamiseen #rentoilumiitistä saamaani lahjakorttia. Hintaa tällä hoitoaineella oli vaivaiset 6,80 euroa. Ja tuotetta on reippaasti, 300ml pullo kestää käytössä näinkin pitkällä tukalla melkoisen kauan.

Löytyykö ruudun sieltä puolen kookoksen tuoksun ystäviä?
Onko Happy Hair Days tuttu entuudestaan?
Kuinka usein teillä muuten on hyvä hiuspäivä?



HappyHairDays


INCI:
Aqua, Cetearyl Alcohol,lGlycerine, Brassicamidopropyl Dimethylamine,iCocos Nucifera (Coconut)lOil, Cetearetheleven.se -l20, Persea Gratissimal( Avocado )lOil, Parfum, AlthaealOfficinaliseleven.se (Marshmallow) Extract,lAmyl Cinnamal, Coumarin,lAspartic Acid, Trimethylsilylamodimethicone,iDisodium EDTA, Chlophenesin,iMethylchloroisothaizolinone, Magnesium Chloride,lMethylisothiaziolinone, Magnesium iNitrate





8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä ajattelin kanssa tilata jossain vaiheessa lisää tätä ettei pääse loppumaan kesken.. :D

      Poista
  2. Pakko saada! Täällä ilmottautuu kookoksen rakastaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sen verran outo etten nauti niin paljon kookoksen mausta kuin sen tuoksusta :D

      Kookos tuoksuna on <3

      Poista
  3. Ah, ja taas yksi ihana vinkki lisää! Kiitos taas tästäkin! :-) Kookoksen tuoksu on ihana!

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan kookosta, kuulostaa hyvältä! :p

    VastaaPoista