lauantai 30. tammikuuta 2016

Visiitti TwistBe Showroomin avajaisissa

Espoon Suomenojalle on nyt avattu TwistBe Showroom. Pienen haeskelun kautta löysin tutun logon ja suunnistimme miehen, pikkumiehen sekä anoppi-ehdokkaan kera kurkkaamaan miltä liike näyttää. Avajaiset vietettiin eilen perjantaina 29.1 klo 10-20 välisenä aikana. Itse olimme liikkeellä kuuden jälkeen. Koko päivän Showroomilla oli ollut tapahtumaa ja ohjelmaa, ja meidän paikalle päästessä oli paikalle meikkitaiteilija Jenni kertomassa asiakkaille Alima Puren mineraalimeikeistä. Itse en Jennin kanssa päässyt jutustelemaan kiireisen aikataulumme takia. Olin iloinen että mies ajoi Espooseen takiani. Okei. Super-hyvän luomuhunajan takia, jota olin hehkuttanut jo viikon ennakkoon. Siitä lisää myöhemmin.
 
Ohjelmaan kuului myös upeita tarjouksia, mutta kosmetiikka-ähkyinen bloggaaja tyytyi ostamaan jo mainitsemaani luomuhunajaa sekä Flow Untuvikko-palasaippuan perheen pienemmälle. Sen sijaan maistelin ihania Goodion raakasuklaita sekä GreenStreetin raakakakkuja, makuina minttu-suklaa ja puolukka-kinuski. Mieleni olisi tehnyt ostaa myös SIS. Deli + Cafén Lohi-avokado-kananmunasalaatti, mutta olimme kauppaan menossa joten se sai jäädä toiseen kertaan.

Sitten se pääsyy vierailuumme. Ihana Hinterhauser luomukermahunaja, johon pääsin tutustumaan Hannan pöllöpikkujouluissa. Aivan ihana tuote! Kyseessä on Itävaltalaista luomu kermahunajaa, josta loihtii ihanan jälkkärin yhdessä tuoreiden marjojen ja luonnonjogurtin kanssa. Ostin heti ison purkin. Instassa purnukka vilahtikin välittömästi kotiin päästyämme. Koska kaupan mansikat ja muut tuoreet marjat olivat kovin surullisen näköisiä, nappasi mies koriin mandariineja. Voin kertoa että yhtälö luomu luonnonjogurtti + HH luomukermahunaja+ mandariini = aivan taivaallisen hyvää. Kesällä sitten tuoreita kotimaisia mansikoita ja syksyllä mustikoita.

Tähän loppuun vielä muutama kuva joita räpsin liikkeestä kännykän kameralla. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa jos esimerkiksi luomu, luonnonkosmetiikka ja puhdas ravinto on sinulle tärkeitä asioita. Minä voisin käydä Showroomilla uudestaan paremmalla ajalla tutustumassa tuotteisiin. Aiemman kirjoitukseni TwistBeestä löydät täältä. Sieltä selviää myös merkitys nimen takaa. Jos Espoo on liian kaukana, niin verkkokauppa palvelee.


TwistBe


TwistBe


TwistBe


TwistBe


TwistBe


TwistBe

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Harmi, koska tuo oli ihanasti sisutettu paikka josta löytyy monia hyviä merkkejä myynnissä. Tai siis varmasti kaikki on hyviä, mutta ne mistä itseltä löytyy kokemusta ja voin suositella surutta :)

   Poista
 2. Hienolta vaikuttaa Twistben showroom! Twistbe on muutoinkin loistavan palvelun paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Todella ihania asiakaspalvelijoita kumpainenkin joiden kanssa juttelin avajaisissa. :)

   Poista