maanantai 25. tammikuuta 2016

Mehron Barrier Spray - lisäpitoa meikkiin tai maskeeraukseen

Kun Siniviuhka-blogissa bongasin tämän tuotteen hehkutusta, niin olihan se tieteen nimissä ostettava testiin. I Love Me-messuiltahan tämä sitten näppärästi löytyi miltei ensimmäisestä pisteestä. Kyseessähän on tuote meikin kiinnitykseen. Hassu yksityiskohta muuten on, että ostin tämän juurikin Siniviuhkattaren seurassa.

Barrier Sprayta suihkitaan valmiin meikin päälle kiinnittämään se päivän rientoja varten. Toinen käyttötapa on enemmän maskeerauksen puolelle menevä, mutta mainitaan sekin, eli tätä voi suihkia kasvo- ja vartalomaalauksen alle eli siis ihon ja maskeerauksen väliin. Tämän avulla maalaus ei lähde leviämään omille teilleen, vaan jää sinne minne sen halutaan jäävän.

Barrier Sprayta on saatavilla kolmessa eri koossa, 30 ml ja 60 ml kokoisissa suihkepulloissa sekä jättimäisessä ammattilaiskäyttöön tarkoitetussa 270 ml:n täyttöpullossa. Itselläni on tuo 30ml pullo ja sekin riittää ikuisuuden käytössäni. Hintaa tällä pullolla oli alle kymmenen euroa jos ihan oikein muistan. Punanaamion sivuilta tarkastelin hintaa ja ostamani koko näyttäisi olevan hinnaltaan 8,90 euroa. Hinta ja laatu on enemmän kuin kohdillaan tämän tuotteen kohdalla.  

Jos tuotetta käytetään maskeerauksen alla niin Barrier Sprayta suihkitaan puhtaalle, kuivalle iholle. Meikin päällä käytettäessä Barrier Sprayta suihkautetaan meikin päälle noin 40 cm päässä iholta. On huomioitava että Barrier Spray saattaa tahrata vaatteita eli meikkaile kasvot kuntoon ennen juhlavaatteiden tai ns. parempien vaatteiden vaihtoa ylle. Suihke on myös tulenarkaa, joten älä suihki sitä tupakka suussa meikin päälle. En kyllä usko että kukaan meikkaa rööki huulessa, paitsi komedialeffoissa.

Itse olen suihkinut tätä myös ihan arkimeikin päälle jos olen onnistunut mielestäni hyvin varjostuksissa tai vaikka silmämeikissä. Kyllä tämä pidentää meikin kestoa huomattavasti. Paremmin tämä toimi kuin kokeilemani Urban Decay De-Slick Make-Up Setting Spray. 

Itseäni alkoi Mehron kiinnostamaan enemmänkin, vaikka tuotteet ovatkin enemmän suunnattu juurikin maskeeraukseen. Mehronia voi ostaa esimerkiksi aiemmin mainitsemastani Punanaamiosta. Valikoimasta löytyy myös muut tarvikkeet ja esimerkiksi siveltimet Mehronilta.


Millaisia tuotteita te käytätte meikin kiinnittämiseen?


DSC_0595 (2)
 Ainesosat: SD Alcohol 40B (Alcohol Denat.), Water(Aqua), Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Propylene Glycol, Triethanolamine, Fragrance, Methylparaben


8 kommenttia:

 1. Itse käytän ihan mistejä, mutta Avonilta on ollut vähän vastaava tuote, enkä normi mistiin verrattuna huomannut siinä mitään eroa, mutta tää kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuo Avonin odottamassa korkkaamista. :)

   Poista
 2. Mulla on juurikin samainen barrier spray käytössä, tosin vasta viime viikosta lähtien. Täytyy sanoa, että kokemukset on vielä aika kahtiajakoiset ja tämä ei toimi yhteen kaikkien meikkien kanssa todellakaan. Itse tuli viime perjantaina oltua sitten liikenteessä sen näköisenä, että kärsin jostain pahemmastakin ihotaudista :D. Nyt sentään jo vähän huvittaa, perjantaina ei hirveästi huvittanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Itse en ole huomannut vielä mitään eroa meikkien kanssa epäsopivuudesta, mutta tosin samoilla paleteilla ja pohjilla tässä ollaankin taas menty tovi.. Pitää ihan testailla. Mitä sun iholle siis oikein tapahtui? :/

   Poista
  2. Meikkipohja erottui ihan törkeesti nenän ja otsan alueelta, eli just mun naaman rasvoittuvimmilla kohdilla. Näytti kauheelta, ja ku yritin korjailla meikkiä, niin meni vaan pahemmaksi. Oli sellainen läiskikäs ja kökkööntynyt meikkipohja sitten :D.

   Poista
  3. No eipä kuulosta hyvältä! Hyh. En ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla eri meikkipohjien kanssa tätä, hyvä kun oon saanut meikkiä ollenkaan kasvoille... ;`D

   Poista
 3. Tuo vaikuttaa hyvältä, pitää varmaan ostaa kokeiltavaksi. UD:n suihkeita olen miettinyt, mutta ne ei kuulemma ongelmarasvaiselle iholle ole kovin toimivia. Ehkä tuo toimisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ainakaan kallis ole. Mua vähän harmittaa toi UD kun se varmaan jää käyttämäti vaikka niin halusin olla sen kanssa hyvä kaveri. :/

   Poista