perjantai 15. tammikuuta 2016

Hiusmuutos jälleen - näin minusta tuli riikinkukko

En ehtinyt olla kuin muutaman kuukauden violetti-purppuraisessa hiussävyssäni kun päätin yrittää saada kylmempää sävyä tukkaan. Violetti olisi kylmänä ollut juuri sitä mitä halusin, mutta kokeilunhaluisena päätin vetäistä hiukset kerralla uuteen uskoon. Vielä kun työelämä ei kutsu ja saan rauhassa vaikka heittää kaikki sateenkaaren sävyt hiuksiin. Toimistolle palatessa hieman luonnollisempi sävy on tuloillaan...

Takaisin tähän päivään. Instan puolella vilahtelikin kaksi CracyColorin suoraväriä sävyissä Sky Blue ja Peacock Blue. Kirjoittelen tulevaisuudessa molemmista omat postauksensa, nyt kertoilen pikaisesti hiuskuulumiset näin yleisesti kuvatulvan kera. Instassa Meikkimonsteria seuraavat ovat jo uudet hiuksetkin nähneet.

Lyhyesti hiusmuutos kohta kohdalta. Ensin blondasin tyven omasta maantienharmaasta pissin- ja kullankeltaiseksi. Suoravärihän ei tartu luonnolliseen hiukseen, ainakaan kovin pysyvästi. Käsitelty ja mielellään blondattu hius on paras. Sitten tyveen valitsin tuon riikinkukon sinisen, koska halusin nähdä millainen se on. Kuinka vihertävä tai sininen. Blondatussa hiuksessa selvästi hyvin vihreä mutta taittaa upeasti siniseen. Kiitos kuuluu kyllä osittain alla olevalle lilalle tai violetille hiukselleni. Vetelin tätä suoraväriä surutta hiuksiini noin leuan pituuteen, jonka jälkeen nappasin Sky bluen pituuksiin. Muutamasta osin annoin entisen lila/violetin hiuksen jäädä näkyviin. Kunnon muhittelun (noin pari tuntia) jälkeen lopputulos on nähtävissä kuvissa. Jos haluatte nähdä enemmän riikinkukkomaista tukkaa niin googletappa peacock blue crazy color ja löytyy insipaariota vaikka kuinka!


Mitä mieltä te olette?
Uskaltaisitteko vaihtaa hiustyylinne riikinkukoksi?

 
CC PeacockSkyBlue
 
 
CC PeacockSkyBlue
 
 
Peacockhairdontcare
 
 
Peacockhairdontcare


Peacockhairdontcare


Peacockhairdontcare


Peacockhairdontcare


Peacockhairdontcare

4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset!! Tykkään, tykkään, tykkään! :-) Ei sillä, tykkäsin niistä edellisistäkin. ;-)

  Mulla on nyt ollut laiskimus-viikot...no, oikeastaan pari kuukautta jo, kun en ole vaan jaksanut/viitsinyt kauheasti ylläpitää hiusväriäni. Onneksi nykyiset värit ovat pysyneet tosi sitkeästi, haalistuneet joo, mutta ei pahasti. Tänään olin ajatellut yrittää jotain väriräpellystä taas saada aikaan.

  Crazy Coloria en ole koskaan kokeillut, jossain Cybershopissa olen sivusilmällä vilkuillut. No, noissa Painteissa on mun lyhyisiin hiuksiin vielä moneen kertaan tavaraa jäljellä, että siinä mielessä turha minkään muiden perään on haikailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiitos, kiitos. Olen kyllä itsekin aika tyytyväinen hiuksiin ja kokeilin tänään sinistä ja vihreää silmämeikkiä ja nehän sopi mulle paremmin kuin koskaan! Kun tukka on villi, voi silmämeikkikin olla överi olematta överi... :D

   CrazyColorilla on mahtava värivalikoima, kannattaa tsekkailla jos tarvetta Painttien jälkeen on. :)

   Poista