torstai 24. joulukuuta 2015

IdHAIR BLACK - Beard Oil

Välillä miehisempää juttua. Jouluunhan kuuluu olennaisena osana joulupukki ja tästä saadaan hyvä aasinsilta partaan ja partatuotteisiin. Otsikon mukaisesti tänään esittelen tämän partaöljyn, joka lupaa lisätä kiiltoa, pehmeyttä ja hallittavuutta partakarvoihin. Olen aiemmin paljastanut kuinka mies välillä lainaa tuotteitani partaansa ja ihastuikin Joicon hoitavaan vaahtoon. Nyt etsitään sille tuuraajaa siis.

Beard Oil sisältää argan-, jojoba- ja kaktusviikunaöljyä. Sana öljy taisi vähän pelottaa miestä, sillä kesti pitkään ennen kuin hän otti tämän käyttöön. Tuotetta otetaan pieni määrä käsiin ja levitään partaan. Tuotetta ei ole tarkoitus huuhdella pois vaan kyseessä on jätettävä hoitoaine eli ei kannata liioitella öljyn määrän kanssa. Miehen mielestä tämän käyttö helppoa, mutta mainitsee miinuksena käsien öljyisen tunteen käsien pesun jälkeenkin. Miehen nenään öljy ei tuoksu millekään. Itse kävin nuuhkimassa ja löysin siitä ujon miehekkään tuoksun. Vähän kuin Axe, mutta tyylikkäämpänä, ei niin hyökkäävänä.

Hintaa 50ml pullolla on 19,50 euroa.
Kyselin miehen mielipidettä, ostaisiko tuotetta itse ja millaisella hinnalla. Vastauksena oli että voisihan sitä ostaa, koska tuote on todella riittoisa. Mies kiitteli pipettiä jolla öljyä annostellaan. Kysyin millä hintaa hän voisi tuotteen ostaa ja hän heitti että 19 euroa olisi hyvä hinta. Aika hyvin heitetty. Mies on sitä sorttia ettei hän todellakaan googlaa komistustuotteiden hintoja. Voidaanko todeta että tässä tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde?


Mitä tuotteita teidän parrakkaat ja viiksekkäät puoliskonne käyttävät karvojensa hoitamiseen?
 


BlackOil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti