keskiviikko 16. joulukuuta 2015

TwistBe - The Way It's Supposed To Be!

Jälleen hehkutan verkkokauppaa, joka pyyhkäisi jalat altani kerta rysäyksellä. Miksi ihmeessä en tiennyt tämän olemassaolosta aiemmin? Onneksi asia korjaantui Hannan pöllöpikkujouluissa kuntoon. TwistBe:n Kati kävi esittelemässä meille yritystään ja tarjosi siinä ohella makoisan herkun luomujogurtista, kermahunajasta sekä mansikoista koostettuna. Herkkua. Tätä lisää kiitos.

TwistBe:n takana häärii kolme ystävää, joille luonnollisuus, puhtaus ja terveys on hyvin tärkeitä arvoja. Kati kertoi kuinka oli havainnut ettei markkinoinnissa hehkutetut luonnollisuuden kriteerit sitten täyttyneetkään tuotteissa joita hän tarkasteli ja hän ystävineen alkoi etsiä parempia vaihtoehtoja. Tuotteita, jotka seisovat sanojensa takana ja ovat ihan oikeasti luomua ja luonnonmukaista. Tästä kaikesta lähti idea oman yrityksen perustamiseen ja tuotteiden etsiminen verkkokauppaan kuluttajille tarjottavaksi. Ihanaa on että Kati ystävineen käy itse maailmalla henkilökohtaisesti tutustumassa tuottajiin ja heidän tuotantotiloihin. Näin hän voi olla varma, että tuottaja valmistaa tuotteensa kuten lupaa. Kuluttajan ei tarvitse pähkäillä ja selvittää tuotteiden raaka-aineiden alkuperää, eettisyyttä ja luonnollisuutta, koska Kati ystävineen on jo tehnyt työn puolestasi.

Verkkokaupasta löytyy kosmetiikan lisäksi paljon muuta, kuten tuota edellä mainittua kermahunajaa. Tuotteiden lisäksi tarjolla on erilaisia palveluja, esimerkkeinä nyt siivous, kampaamon- ja kauneushoitolan palvelut sekä ravintokonsultaatio. Voit antaa lahjaksi ystävälle vaikka hierontaan. Nyt joulun alla sivuilta löytyy vinkkejä joulupukin konttiin erilaisista hintaryhmistä valmiiksi valittuina. Itse voisin hemmotella pikkumiestäni Pienen lapsen ihonhoitosetillä, joka sisältää Flow Kosmetiikan Untuvikkosaippuan sekä sheavoin. Saippua on mieto, hellävarainen, öljypohjainen ja se sopii vauvan iholle ja hiuksille. Saippua ei sisällä hajusteita eikä ärsytä ihoa. Sheavoi taasen hoitaa ja suojaa ihoa. Hintaa tällä setillä on 15 euroa.

TwistBeellä on ihan omat kriteerinsä ja ne pääset lukaisemaan tästä. Verkkokaupan valikoimasta löytyy tuotteita niin suomalaiselta Flow kosmetiikalta kuin itselleni tuntemattomilta Alima Purelta, Akamutilta ja Kahinalta. Taisi olla juurikin Kahinan arganöljy, jonka Kati kehui aivan loistavaksi tuotteeksi. Suurta plussaa annan verkkosivujen selkeälle ulkoasulle. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta. Muutoin toimituskulut ovat alkaen 5,90 euroa.

TwistBe:n verkkosivujen kautta pääset myös kurkistamaan heidän blogiinsa, josta muuten löytyy tuo ihana Hunaja-jogurttiherkku. Lisäksi tarjolla on vinkkejä kauneudenhoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Nyt koostan itselleni ostoslistaa suosikeistani. Tilausta en ole vielä ehtinyt tekemään, mutta aivan varmasti tuo kermahunaja löytyy lopulliselta ostoslistalta. Hyvin sympaattiselta kuulosti myös Canovan Ensimmäiset herneeni- viljelysetti, mutta pikkumieheni on liian pieni vielä ymmärtämään setin päälle. Muutaman vuoden kuluttua voimme kasvattaa herneet itse parvekkeella. 


Onko TwistBe sinullekin uusi tuttavuus?
 
 
 
TwistBe

 
Tämän postauksen sisältämien linkkien klikkaaminen ei kerrytä minulle mitään etuja,
tämä ei ole yhteistyöpostaus.


2 kommenttia:

  1. Eipä ollut ennestään tuttu, kiitos kovasti vinkistä! Vaikutti erinomaisen hyvältä, pitää tutustua ajan kanssa kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, olisin itsekin ollut tästä kiinnostunut joku olisi aiemmin vinkannut mulle. Toi kermahunaja on törkeen hyvää (ellei ole allerginen...) <3

      Poista