perjantai 4. joulukuuta 2015

evo The Therapist Calming Shampoo & Conditioner

evo on keikkunut blogeissa hetken aikaa esillä. Nyt saatte kahden hiustuotteen verran lukea lisää. Kyseessähän on australialainen valmistaja joka luottaa luonnonmukaisuuteen. Valikoimassa on tuotteita hiuksille kuin kropallekin. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja sekös minua aina ilahduttaa suuresti. Tuotteisiin ei ole lisätty ylimääräisiä ainesosia vaan niissä on kaikki tarvittava. Ei enempää eikä vähempää. Hiustuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia.

Tuotteilla on raikas mutta simppeli ulkoasu ja niiden ulkoasuissa komeilee hauskat teksti. Kannattaa lukaista ajatuksella. Näitä purkkeja katselee ihan mielellään suihkun nurkassa eikä mieskään pääse valittamaan liian tyttömäisistä purnukoista joista ei tajua mitään. Minimalistin murunen minussa tykkää vaikka kotimme ei mitenkään mahdu minimalistisen määritelmään.

evon löydät kampaamoista tai vaikka Idhairin verkkosivuilta. Itse testasin kolme tuotetta hiuksille ja kaksi kropalle. Saatte lukea yhdestä hiustuotteesta sekä kroppa-juttuja myöhemmin blogissani. Nyt keskitytään The Therapist Calming shampooseen ja hoitoaineeseen.


evo The Therapist Calming Shampoo

Värikäsitellyille hiuksilleni tämä oli oikein mainio valinta. Shampoo lupaa kosteuttaa, korjata ja puhdistaa hellävaraisesti sekä ehkäistä värin vaalentumista. Sitä suositellaan kuiville, pörröisille ja juurikin värjätyille hiuksille.

Shampoo on sulfaatiton kuten yllä mainitsinkin. Tämän johdosta shampoo ei muodosta kovin runsasta vaahtoa. Itse sain kuitenkin aikaan hyvän vaahdon. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti. Tämä vienyt tuoretta suoraväriä mukanaan kovinkaan paljoa. Arvostan. Shampoossa on Lushin tuotteisiin tottuneeseen nenääni mieto tuoksu. Sellainen unisex-tuoksu, en määrittelisi sitä sen enempää naiselliseksi kuin maskuliiniseksikaan. Koostumukseltaan shampoo on juoksevaa. Tykkäsin vaikken mitään suuria kicksejä tästä saanut. Shampoon jäljiltä arvelin että hiukseni tarvitsevat supermäärän selvityssuihketta ja tangle teaseria, mutta olin väärässä. Hoitoaine hoiti homman kotiin upeasti. Kuvassa näkyvä 50ml pakkaus maksaa noin 7 euroa.


evo The Therapist Calming Conditioner

Kosteuttavalla linjalla jatketaan. Tämä lupaa samoja asioita kuin edeltävä shampookin. Lisäksi tämä lupaa suojata kutreja auringon haittavaikutuksilta ja parantaa kammattavuutta. Vaikutusajaksi annetaan siedettävät 1-2 minuuttia. Kuten jo edellä totesin, niin tämä selvitti takkuiselta tuntuvat hiukset erinomaisesti pesun jäljiltä. Olin hämmästynyt kuinka helposti hiukset oikenivat (teaserin kanssa).

Tässäkin on unisex-tuoksu mutta hivenen voimakkaampana kuin shampoossa. Tuoksu ei ikävä kyllä jää hiuksiin huuhtelun jälkeen. Itselleni tuoksu toi etäisesti mieleen Moroccanoilin ominaistuoksun! Jännä juttu. Koostumukseltaan hoitoaine on paksua ja kermaista. Se levittyy hiuksiin hyvin ja tosiaan jättää hiukset silkkisiksi. Tästä tykkäsin ja voisin tulla ostaneeksi itselleni kunhan saan varastoja ensin kotona tyhjentymään. 50ml hoitoainettakin maksaa sen noin 7 euroa. Nämä pikkukoot ovat käteviä matkoille tai näin tutustumiskierroksen tekemiseen.


Joko sinä olet evoon tutustunut?

Pahoittelen jos en osannut kirjoittaa jokaista evoa pienellä,
niin hankalia nämä pienin aakkosin brändätyt sarjat...


Evo

4 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti sarjan volymising shampoosta, se on ihanan hellävarainen. :)

  VastaaPoista
 2. Pakko näistä vaan on pian itsekin kirjoittaa, rakastan evoa. Saisipa vielä evo tuoksun, niin kylpisin onnessa. :) evon shine dropsit saavat omankin kiillottoman hiuksen kiiltämään ja volyme tuotteet ovat loistavia. :) Kivaa viikonloppua Sonja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, shine drops kuulostaa tutustumisen arvoiselta tuotteelta. Ja oikein mukavaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista