maanantai 14. joulukuuta 2015

Cutrin Premium Oil Treatment for normal hair

Tämäkin tuote on tullut Livboksin mukana. Onneksi, sillä muuten en välttämättä olisi tähän hyvään tai lähes erinomaiseen Moroccanoilin korvaajaan tai tuuraajaan tutustunut. Tätä öljyä Saara Sarvaskin kuvaili maailman parhaaksi.

Premium Oil Treatment for normal hair -öljyhoito on suunnattu hennoille ja normaaleille (värikäsitellyille) hiuksille. Öljy lupaa hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä. Premium Oil Treatment sisältää sen kuuluisan arganöljyn lisäksi ruusunmarjaöljyjä. Tämän lisäksi on olemassa Cutrin Premium Oil Treatment for strong hair, joka on vastaavasti öljyhoito vahvoille ja tuuheille (värikäsitellyille) hiuksille. Enpä osaa nyt kertoa mitä eroa näillä tuotteilla on, koska vaikuttavat aineet nettiselailun pohjalta ovat samat. Mahdollisesti öljyjen ja muiden ainesosien mittasuhteet eroavat hiustyypistä riippuen? Jos joku osaa kertoa, niin kommenttiboksi on avoinna.


Öljyhoito sisältää muun muassa siis edellä mainittuja argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka lupailevat hiuksiin upeaa kiiltoa ja silkkisen tunteen sekä siinä ohella tietenkin vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden hallittavuutta. Hallinnan paranemiseen lasketaan varmaan sähköisyyden poistuminen näin pipo-kaudella? Pipopää kiittää. Vakavasti puhuen tämä on mainio öljy kuivalle hampputukalleni, ei kehu Saara turhaan tätä.

Öljyä annostellaan pieni määrä kämmeniin, josta se on helppoa levittää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, keskittyen etenkin hiusten pituuksiin ja latvoihin. Plussaa on pullon suulla oleva annostelija, joten öljyä ei pääse lurahtamaan kädelle liikaa ainakaan sen takia. Käytössähän tämä on riittoisa, tietenkin hiusten pituudesta riippuen. Itse hölvään öljyä hiuksiini vajaan puolikkaan teelusikallisen verran. Lopputulos ei ole lainkaan lähmäinen, vaan lopputuloksena on oikein pehmeät kutrit jotka näyttävät terveiltä.
 

Kuvassa näkyvä 100ml pullo maksaa noin 25 euroa. Hinta-laatusuhde on oikein mainio. Suosittelen.

 
Oletko sinä kokeillut jotain näistä Cutrinin hiusöljyistä?cutrin


8 kommenttia:

 1. En ole kokeillut Cutrinin öljyjä, mutta tykkään hoitaa hiustenlatvoja erilaisilla öljyillä, en ihan joka pesun jälkeen, mutta kerran viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tyrkkään öljyt koko lettiin, tyveen tietenkin vähemmän. Nyt on värjäyksestä rapsakka tukka taas. Inhaa. :/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen kyllä tykkäillyt estoitta tästä vaikka Moroccanoilin kautta öljyt löysin tukkaani. :D

   Poista
 3. Mulla tämä saa hiukset helposti lähmäisiksi, joten annostelun kanssa saa olla tosi tarkka. Aivan pienen pieni määrä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tosi varovainen kaikkien hiustuotteiden kanssa, koska inhoan yli kaiken sitä lähmäistä olemusta joka liikakäytöllä tulee. :P

   Poista
 4. Kokeilin tänään, kun muistin pullon olemassaolon, ja tykkään kovasti! Minulla on se paksulle tukalle tarkoitettu, ja se silotti pörröni mainiosti. Lasinen pullo on kiva, se näyttää vähän joltain vanhan ajan apteekkipullolta.:)

  VastaaPoista