torstai 11. kesäkuuta 2015

Lush Ultimate Shine

Kesällä on mukava matkustaa kevyesti ja pienin laukuin. Siksi kesälomareissuun on kiva pakata Lushin kiinteitä saippua- ja shampoopaloja. Kuten tämä hiuksille tarkoitettu Ultimate Shine joka lupailee hiuksille uskomattoman kiillon. Sain tämän miehen siskolta lahjaksi ja palanen sai odottaa käyttöön pääsyä tovin, mutta nyt on pakko vinkata teillekin tästä.

Shampoota käytetään kuten tavallista saippuaa, palasta hierotaan käsien välissä tai suoraan märkiin hiuksiin kunnes saadaan mukava vaahto aikaiseksi. Olin aluksi skeptinen tämän suhteen, mutta yllätyin kuinka helposti tällä sai vaahdon aikaiseksi. Ainakin näin muutaman kerran viikossa käytettynä shampoo on tuntunut pesevän hiukset ja hiuspohjan tarpeeksi puhtaaksi- ja kyllä sitä kiiltoakin on havaittavissa.

Plussaa tosiaan siitä ettei turhaa pakkausjätettä synny, säilytys täytyy sitten soveltaa parhaaksi näkemällään tavalla - tai ostaa Lushilta Shampoopalarasia hintaan 4,50 euroa. Muista kuivattaa märkä shampoopala äläkä jätä sitä veden armoille kun et sitä tarvitse...

EDIT. Lush jättää tämän kyseisen shampoopalan pois valikoimastaan, eli kipin kapin hus hus ostoksille jos olet fanittanut tätä shampoota!


Ultimate Shine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti