torstai 18. kesäkuuta 2015

Biorion ravintolisä hiuksille

Olen kirjoitellut blogissa siitä, että olin mukana Livboxin testikäyttäjäryhmässä kokeilemassa suomalaista Orionin Biorion ravintolisää hiuksille. Biorion kapselit sisältävät biotiinia, seleeniä, sinkkiä, kuparia, L-kysteiiniä, hirssiuutetta, rautaa, E-vitamiinia ja erilaisia B-ryhmän vitamiineja. Kaikkia hyviä juttuja hiusten kannalta siis. Lisäksi omat kynteni tykkäsivät tästä kuurista myös. Pituutta kasvoi hurjasti eikä kynnet liuskoittuneet ja katkeilleet entiseen tapaansa.

Tuotetta suositellaan henkilöille joilla hiukset ohenevat tai lähtevät esimerkiksi vaihdevuosien, raskauden/imetyksen, stressin, ikääntymisen tai laihdutuksen aikana. Biorionin ottaminen on helppoa, yksi kapseli päivässä riittää. Tuote on gluteeniton, laktoositon, soijaton ja hiivaton. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville, joka itselleni on tärkeä seikka. Kaikki ravintolisät eivät raskauden/imetyksen aikana ole suositeltavia otettavaksi. Tuotetta ei suositella alle 18-vuotiaille. 

Kun tallaisiä valmisteita alkaa popsimaan, on hyvä muistaa että tuloksia voi odotella noin 2-6 kk kuluttua aloittamisesta. Nämä eivät korvaa terveellisiä elämäntapoja eli mikään ihmelääke tämä tai muutkaan vastaavat eivät ole. Ihmelääkkeitä ei ole olemassakaan.

Hieno seikka oli se että tuosta 400 testaajan ryhmästämme 89% koki myönteisiä vaikutuksia kapseleiden ansiosta. Itse toki yksi heistä. Koska olin testiajan raskaana tai juuri synnyttänyt, niin en osaa erottaa mikä vaikutuksista oli juuri ravintolisän ansiota ja mikä kuului hormonien työskentelyyn. Siksi olen ajatellut ottaa toisen kuurin kun raskaushormonit ovat varmasti tasaantuneet. Mielestäni tässä hinta-laatusuhde on kohdillaan. 60 kapselin pakkauksella hintaa on noin 37 euroa. Tätä voisin ostaa itselleni ainakin näin kuuriluontoisesti.

Oletko sinä kokeillut jotain hiusravintolisää?20150108_193203_20150108202710030

2 kommenttia:

  1. Mulla on näitä vielä seitsemisen jäljellä, vielä ei vaikutusta ole ainakaan näkynyt. Tosin nyt kesällä kasvaa hiukset ja kynnet muutenkin, joten nyt on paha arvioida tuloksia. Olisi kyllä kiva, jos vaikuttaisi kynsien kuntoon, mulla liuskoittuu tosi pahasti.

    VastaaPoista
  2. Hiuksille suunnattua ravintolisää en ole kokeillut, mutta muita senkin edestä. :)

    VastaaPoista