maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lumene Lab Hydrasmooth silmänympärysvoide

Hydrasmooth silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide saapui testattavaksi Livboxin mukana. Jälleen yksi kiva tuote jota ei olisi ehkä tullut ostettua itse, mutta boxin mukana päätyi käyttööni. Tämä sy-voide on kehitetty ylläpitämään ihon suojakerrosta ja vähentämään turvotusta. Lupaa myös viivästyttää ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kuulostaa juuri siltä mitä ikäiseni ihminen kaipaa. Voide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Voide ei sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai mineraaliöljyä ja on myös hajusteeton.
 
Voidetta käytetään kuten muitakin sy-voiteita eli levitetään pieni pisara silmänympärysiholle aamuin illoin. Tunnustan että olen todella laiska aamuisin rasvaamaan itseäni joten tätäkin on tullut käytettyä lähinnä iltaisin. Voide on ohutta joten se levittäytyy ja imeytyy ihoon nopeasti ja täydellisesti. Voisin kuvitella että tätä voisi laittaa aamullakin vaikka aikeissa olisikin meikata päivän rientoihin.
 
Pakkauksen ulkonäkö on aika perus ehkä hieman teini-viboja (tuo pinkki väri!)mieleen tuova, mutta mitäpä tuosta kun itse sisältö on oikein toimiva. Vielä kun tätän olisi ympätty peittävyys tummia silmänalusia vastaan, niin tuote olisi täydellinen. Mutta näinkin oikein pätevä sy-voide.
 

Livbox kertoo hinnaksi 18,90 € tuolle 15 ml tuubille. Saatavana vain apteekeista. Hydrasmooth-sarjassa on saatavilla myös kaksi kasvovoidetta, normaali/sekaiholle sekä normaali/kuivalle iholle.
 
Kuuluuko sinun ihonhoitorutiiniin sy-voiteet?
 
 

20150416_124704_LLS
 

20150416_124720_LLS

3 kommenttia:

  1. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

    http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Perehdyn haasteeseen juhannuksen jälkeen :)

      Poista
  2. Just ostin tätä ja tykkään! Tosi miellyttävä koostumus ja kosteuttaa hyvin :)

    VastaaPoista