maanantai 22. kesäkuuta 2015

La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi

Tämäkin Livboxin mukana tullut tuote olisi mahdollisesti jäänyt testaamatta jos se ei boksin mukana olisi tullut. Noh, olisinko jäänyt jostain mullistavasta paitsi? Kenties, jos kasvoille sumutettava lähdevesi on sellainen... No onhan tämä ihan kiva!

Tuote on tarkoitettu kuivalle/herkälle iholle esimerkiksi kasvojen puhdistuksen jälkeen tai esimerkiksi rauhoittamaan ihoa auringon oton jälkeen. Miehet voivat tätä käyttää ihon toppuutteluun parranajon jälkeen. Koska tuote on vaan vettä (lähdevettä) niin se soveltuu myös lapsille käytettäväksi. Lähdeveden sisältämät mineraalit ja hivenaineet rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Tuotteella on muuten Allergia- ja astmaliiton tunnus.

Käyttöohjeena on suihkuttaa vettä kasvojen tai vartalon iholle ja antaa imeytyä muutama minuutti. Ylimääräisen veden voi imeyttää kasvopaperiin. Omassa käytössä en ole kokenut tarpeelliseksi pyyhkiä "ylimääräistä" pois kasvoilta. Tämä muuten on aivan loistava lenkin jälkeen jos haluaa hieman viilennystä, mutta ei halua poistaa meikkiä vielä. Myös kasvoveden sijaan olen tätä sumutellut kasvoille. Käyttötapoja on monia.

Ihan oman käyttökohteen keksin tälle sattumalta kun piti yöllä maukuva kissa karkottaa makuuhuoneen oven takaa. Nappasin tämän käteen ja sumutin mirriä kohden. Jo pelkkä ääni riitti pelästyttämään misun etäälle ilman että metrin päässä nukkuva lapsukainen heräsi ennen aikojaan. Muutoinkin yöunet kun ovat melkoisen katkonaiset tällä hetkellä. Ja koska tuote on vain vettä, ei mirrille tunteiden viilennyksestä ole harmia - paitsi että joutuu pesemään itsensä tunteitaan loukattuani. Mutta sain jatkaa uniani hetken verran.

Ostaisinko itse tätä uudelleen? 150ml maksaa noin 10 euroa. En usko ostavani, koska kissakin on oppinut tämän äänen jo kaukaa ja huutelee nyt vähän kauempaa, vesisumun ulottumattomista...Muutoin La Roche-Posayn tuotteet ovat alkaneet kiinnostamaan itseäni.


La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi

2 kommenttia:

 1. Tämä on mun miehen suosikki. Alkoi naurattamaan tuo kissan huuto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vakiintunut iltahuutojen määrä. Jos ei lapsi, niin kissat... :D

   Poista