maanantai 4. toukokuuta 2015

Vichy Aqualia Thermal Rich

Tämä 15ml testeri on tullut oletettavasti Livboxin mukana (tarkastin ja kyllä joulukuussa 2014 tämä tullut). Kyseessä on vahvistava ja rauhoittava koko päiväksi kosteuttava voide, joka auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Voide on mukavan kermainen mutta kevyt koostumukseltaan ja imeytyy ihoon mukavan nopeasti jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Voide on hypoallergeeninen ja parabeeniton ja tätä suositellaankin herkälle iholle. 

Voiteen kerrotaan sisältävän ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Oma atooppinen iho on nauttinut tämän käytöstä testiajan. Olen tätä käyttänyt lähinnä iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Kasvojen paikoittainen kuivuus ja punoitus on kyllä selkeästi rauhoittunut. Jos kaapissa ei olisi odottamassa muutama muukin kasvovoide, niin ostaisin ison purkin käyttöön.

Vichy Aqualia Thermal on myynnissä apteekeissa ja hintaa 40ml purkilla on reilu 20 euroa.


20150104_181210_LLS

4 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa tosi kivalta voiteelta, monien olen kuullut tästä pitävän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele jos tätä muuallakin on kehuttu. Ehkä jopa hieman harmittaa että ei pääse ostamaan voidetta kun tuolla kaapissa on muita odottamassa..

   Poista
 2. Mä kokeilin tätä kasvoille, on oikein kiva, joskin ei mun naaman vaativaan tarpeeseen. Olen käyttänyt tätä nyt dekolteella ja todellakin love it :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löysit uuden käyttökohteen, mä käytän itselle sopimattomat kasvovoiteet kans decolteelle tai sitten kuiville kintuille.... riippuen vähän voiteen rasvaisuudesta ja niin edelleen.. :D

   Poista