perjantai 1. toukokuuta 2015

Deodorantti ilman alumiinisuoloja - Louis Widmer

Tämä deodorantti ei ikävä kyllä toiminut minulla, mutta koska jollain toisella kylläkin, päätin tehdä tästä oman postauksen. Ilmeisesti tätä saa hajusteettomana ja miedosti hajustettuna.

Deodorantti lupailee raikkautta hellävaraisesti. Mieto koostumus on hyvin siedetty ja sopii täten myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Deodorantti tosiaan on hellävarainen kainaloiden iholle ja kokeilevana bloggaajana testasin tätä kainaloiden sheivauksen jälkeen. Ilokseni mitään kirvelyä tai punoitusta ei tullut, joten voisin kuvitella tuotteen sopivan erityisen herkällekin iholle. Deo myös kuivuu nopeasti eikä jätä tahmaista oloa kainaloihin.

Sen sijaan tämä ei minulla toiminut hien hajun karkottajana. Vaikka suihkun jälkeen laitoin tätä kainaloihin, oli loppupäivästä usein mieto hien haju havaittavissa. Saattaa olla että hormonien myrskyt aiheuttavat tämän hikoilun ja vahvan hajun kohdallani. Erittäin runsaan hikoilun yhteydessä tuotetta suositellaan käytettäväksi aamuin illoin, mutta tämäkään ei joka kerta kohdallani toiminut vaikka mitään erityisen sporttista en harrastanutkaan.

Jos etsit todella hellävaraista deodoranttia, kannattaa tähän tutustua. Itse sen sijaan etsin tehokkaamman kaverin tähän hiki-ongelmaani.


20150222_135251
 
20150222_135217
 
*Tuote saatu goodiebagissa, mielipiteet 100% omiani.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti