lauantai 23. toukokuuta 2015

Catrice Colour Correcting Mattifying Powder - Delicate Blossom 010

Pitkästä aikaa puuterista asiaa blogissani. Catricen puuteri oli viime hetken ostos Kosmetik4less-verkkokaupasta. Tarvitsin uuden puuterin ja koska tämä lupasi korjata ihon sävyn mahdollisia virheitä ja lisäksi tehdä ihosta mattaisen, oli ostopäätös sillä sinetöity.

Kaunis puuteri on pakattu hieman halvan oloisesti. Mitään puuterivipaa ei mukana tullut joten sudilla/kabukilla on töitä. Itse en muutenkaan suosi puutereita joissa puuterivipa makaa puuterin päällä vieden iholta epäpuhtauksia tuotteeseen. Hintaa puuterilla oli alle viisi euroa, joten tuotteen ulkoasu on fine by me. En vaadi edulliselta tuotteelta Diorin ulkonäköä koska hintakin on usein murto-osan Diorista.

Colour Correcting Mattifying Powder on ollut ihan toimiva arkimeikissä, tosin mies kysyi muutaman kerran olenko sairas kun näytän niin kalpealta. Eli lieneekö tämä liian vaalea kaltaiselleni keltapohjaiselle ihmiselle? Tai sitten on ollut yliannostelun makua. Mattainen lopputulos ei kestä todellakaan koko päivää, mutta edulliselta noin viiden euron hintaiselta puuterilta en odota liikoja.

Puuterissa on neljää sävyä, pinkki raikastaa väsyneeltä näyttävää ihonväriä, violetti antaa väsähtäneelle iholle hennon kiillon, vihreä neutralisoi punoitusta ja beige tukee ihon luonnollista sävyä. Tämä saa kulkea meikkipussissa mukana kunnes loppuu, sitten keksi toisen tuotteen tilalle. Ehdotuksia otetaan vastaan, mielellään edullisemmasta päästä.


2015050121265

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea kokemuksia tästä, koska mulla puuteri odottaa vielä kaapissa käyttöönottamista. Täytyy myöntää, että ostin sen vain kauniin ulkoasun takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä sievä katsellakin. :)
   Haluaisin sellaisen kauniin meikkipöydän jossa voisin ihailla kauneimpia siveltimiä ja meikkejä, mutta en pääse tässä asunnossa unelmaa toteuttamaan koska kissat ja kohta pieni utelias taapero...

   Poista