perjantai 15. toukokuuta 2015

Miehistä käsien hoitoa - O'Keeffe's Working Hands Hand Cream

Mies työskentelee paljon töidensä puolesta papereiden kanssa ja nehän tunnetusti kuivattavat käsiä ja aiheuttavat inhoja paperiviiltoja. Kun hän aikansa valitteli kuivuutta, päätin ostaa Tarjoustalosta hetken mielijohteesta tämän kuvissa näkyvän miehisen käsirasvan. Hintaa oli noin kymmenen euroa jos ihan väärin en muista. Paketissakin luvataan rahat takaisin jos ei ole tyytyväinen tuotteeseen.

Ulkonäkö tuotteella on väreistä huolimatta hieman tylsä ja no... miehinen. Hauska lisä tuossa pakkauksen takakannessa olevassa suomenkielisessä ohjeessa on lause: "käytä nukkumaan mennessä, koska unessa ihon lämpötilan noustessa verenkierto ja paraneminen nopeutuvat". Miehiseen käyttöön sopien tuote on täysin hajuton ja tahmaton (ilmeisesti mies laatinut esittelytekstinkin tuotteelle...).

No toimiko tuote? Kysyin asiaa mieheltä ja seuraavan vastauksen sain: "no kyllä se tais toimia. Sillon kerran laitoin sitä kahdesti niin oli aamullakin vielä kädet tahmaset et pitää muistaa laittaa sitä vaan  sen kerran". Kysyin oliko tuote pysynyt käytössä, niin ei ole nyt tarvinnut käyttää kun kädet on pysynyt nyt hyvässä kunnossa. Eli selkeästi ei ole käsienrasvaaja tuo mieheke. Mikäs siinä kun apu on nyt löytynyt jos kuivaksi vetää uudelleen. Pitää varmaan itsekin testata tuo miehinen käsirasva ja tulla kertoilemaan naisen mielipide.

Tätä googlailun mukaan löytyy mm. iHerbistä noin kuuden-seitsemän euron hintaan. O`Keeffe´sin omilta verkkosivuilta löytyy muuten myös vastaava apu halkeileville kantapäille sekä kuvagalleria josta voi käydä kurkkimassa ennen ja jälkeen kuvia.

Löytyykö teidän miehiltä omat käsirasvat?20150129_143811

20150129_143823

6 kommenttia:

 1. Mä oon itte käyttäny tuota ja oon tykänny vaikkei se miltään tuoksukaan! :D Ja jos ihan oikeen muistan niin se kantapäille tarkotettu purkki on ihan samaa kamaa mitä tää käsille tarkotettu :D Eri purkissa vaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkkauksesta. Hölvään tätä samaa kantapäilleni siinä tapauksessa :D

   Poista
 2. Mun mies käyttää tosi ahkeraan käsivoiteita, mutta usein sillä menee samat kuin mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun voiteet on kuulemma liian tuoksullisia.... :D

   Poista
 3. Ite käytin tuota hetken kaks viikkoa aikaa, kun sormiin oli kuivunut pari haavaa pakkasilmassa. Ny onkin sitten viimiset kaksi viikkoa rasvattua käsiä Aqualan L-voiteella, ettei irtoaisi iho. Pinta kuivui ja halkeili korppumaiseksi ja iho irtosi n. muutaman neliömillin kokoisina paloina. Kyllä se haavat paransi parissa päivässä, mutta muuten suorastaan kamala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kamala! Muilta en ole kuullut vastaavaa tapahtuneen. :O
   Meillä tämä on edelleen miehellä käytössä tarvittaessa..

   Poista