maanantai 9. kesäkuuta 2014

Väriä ripsiin ja kulmiin - RefectoCil

Olen maininnut aiemmin värittömistä vaaleista kulmakarvoistani sekä ripsistä. Onneksi kotonakin voi harrastaa näidenkin karvojen värjäämistä. Parhaaksi väriksi olen huomannut RefectoCilin. Ainoa miinus on sen toisinaan hankala saanti Suomen kamaralta jos ei voi tilata kauneuden ammattilaisille suunnatuista nettikaupoista.

Tällä kertaa otin väritahnat (hapetteet minulla oli jo ennestään) täältä. Tilasin tuotteet 29.5. ja sain heti vahvistuksen (maksoin PayPalin kautta). Tilaukseni näytti seuraavalta:

MääräNimiTuotetunnusHintaVälisumma
1Ripsi- ja kulmaväri RefectoCil, sinimusta Ref sinakasmust4,40 EUR4,40 EUR
1Ripsi- ja kulmaväri RefectoCil, musta Ref must4,40 EUR4,40 EUR
1Ripsi- ja kulmaväri RefectoCil, ruskea Ref pruun4,40 EUR4,40 EUR
   
Välisumma :13,20 EUR
Toimituskulut :5,90 EUR
Maksettava: 19,10 EUR


 Muutaman päivän kuluttua sain postisedältä ilmoituksen että paketti on noudettavissa. Nyt on välineet taas laittaa kasvokarvat kuosiin. Parhaan eli tummimman ja pitkäkestoisimman tuloksen olen saanut juurikin Refetocilin tuotteilla. Siksi tätä voi metsästää vähän kauempaakin.

Käytän ripsille mustaa tai sinimustaa väriä ja kulmille otin ruskean värin. Vaikutusajan pituudella voi vaikuttaa värin intensiivisyyteen kulmissa. Ripset tahdon niin tummiksi kuin mahdollista. Tätä väriä saa yhdeksässä sävyssä sisältäen myös punaisen, mutta linkkaamani kauppa myy näiden lisäksi tällä hetkellä lisäksi vaaleanruskeana.

Tarvitsetko sinä apua kulmien ja ripsien kanssa? Värjäätkö itse vai käytkö ammattilaisen luona? Itse koen tämän tarpeelliseksi jotta saan aamulla nukkua hetken pidempään kun karvat on edes vähän laitettuina valmiiksi.20140607_140737

2 kommenttia:

 1. Kulmakarvoja en värjää enää, kun hiukseni ovat oman väriset. Punatukkaisena värjäsin kulmat samalla värillä kuin hiukseni, lyhyemmällä vaikutusajalla vain (HUOM! Näin EI siis saa tehdä). Ripseni ovat pitkät, mutta väriltään muuhun karvoitukseen verrattuna ärsyttävän vaaleat, joten sinimusta RefectoCil on ollut kylppärin vakiokamaa jo vuosikausia. Pikkuvinkkinä, emulsiomainen hapere ei valu silmiin niin helposti kuin nestemäinen, joten on mukavampi ripsiä värjätessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että hapete löytyy myös tuubissa. Itsellä on kaksi pulloa nestemäistä joten sillä pärjätään hetken aikaa. :D

   Olen nuorempana miettinyt kirkkaanpunaisia kulmia hiuksiin sopien, eli "valkaisemalla" ja suoravärillä. Jätin toetuttamatta..... :D

   Poista