keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hyaluronic Acid Firming Serum

Tämäkin ostos on heräteostos "tavallaan" ja innoittajana tällä kertaa iki-ihana Helena. Samalta istumalta tuon postauksen luettuani lähti tilaukseen Now Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Firming Serum (huh mikä sanahirviö). 30ml pullo kustantaa iHerbin kautta tällä hetkellä hieman alle 10 euroa, joten mikään liian kallis heräteostos tämä ei ollut.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin heille joille ensimmäisiä ryppyjäkin alkaa puskemaan.  Hyaluronihappo nimittäin vähentää pienten juonteiden muodostumista samalla ihoa kosteuttaen ja suojellen. Hyaluronic Acid Firming Serum sisältää myös kollageenia eli sitä toista ns. ryppyvoiteiden kuningasta.


20140517_140826
 
 
Käyttö on helppoa, ravista hyvin ja levitä pieni määrä puhdistetulle iholle. Itse käytän koko kasvoille kuuriluontoisesti, mutta voit kohdistaa käytön alueille joita juonteita on syntymässä. Parhaan tuloksen saat jos käytät aamuin illoin. Itse käytän lähinnä iltaisin suihkun jälkeen jolloin seerumi imeytyy hyvin ihoon jättäen napakan jälkifiiliksen jos muuta voidetta ei heti lisää. Tämän seerumin lisäksi on  nimittäin tarkoitus vielä levittää kosteusvoide.

Plussaa seerumi saa pumppupullo-mekanismista joka estää suurempien pöpöjen pääsyn seerumiin. Tärkeä seikka on myös se ettei NOW Solutions  tuotteita ole testattu eläimillä. Tuote on parabeeniton.

Itse pidän seerumin jättämästä tunteesta, mutta en osaa vielä sanoa onko seerumista apua ryppyjen kanssa. Vielä olen niin onnekas ettei moisia ole ilmaantunut (koputtaa puuta). Takuulla jatkan käyttöä sillä atooppinen iho tuntuu tykkäävän tästä kovin. Taas ollaan menty aika vaivatonta taivalta kasvojen kanssa jos hormoninäppyjä ei lasketa (koska niiden ilmestyminen kuukausittain on vain hyväksyttävä).


Onko tuttu tuote? Käytätkö itse ns. ryppyvoiteita? Vinkit jakoon. ;)

 
20140517_140840
 
20140517_140948
 
20140517_140905
 
 
Inc-lista lainattu iHerbin sivuilta.

Water (aqua), aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, xanthan gum, natural aroma, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), camellia sinensis (green tea) leaf extract, algae extract, soluble collagen, natural hinokitiol.
*Certified Organic

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tämä seerumilöytö sopi sunkin iholle! Kyllä on hinta-laatusuhde kohdallaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostus heräsi tuotteiseen kyllä ja kait tuonne iHerb:lle pitäis sitä tilaustakin tunkea tässä joskus , kiitokset vinkkauksesta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iHerb on koukuttava paikka. Sinua on varoitettu... ;)

   Poista
 3. Olen käyttänyt varmaan 3-4 pullollista, en myöskään osaa sanoa sen kummemmin ryppyjä silottavasta vaikutuksesta, mutta tykkään tuotteesta silti kovasti. ;) Lisäravinteiden voimaan uskon eniten ryppyjä vastaan taistelussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäravinteet, liikunta, ruokavalio ja riittävä uni. Näiden nimeen minäkin vannon. :)

   Poista
 4. Tuttu tuote, mie vain annan pitkän miinuksen pumppusydeemistä joka hajosi melkein heti. Toimivana ihan...no, toimiva, mutta mie jouduin lopulta ruuvailemaan koko systeemin irti, ja nyt kaadan kämmenelle suhtkohtsopivan annoksen. Alkaa kyrsimään siinämäärin, että taidan tilata uuden pullon pikapuolin, vaikka vanhassa olisi vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, joku maanantai-kappale osunut kohdalle? Meikäläisen versio pelittää hyvin (koputa puuta). Epäkäytännölliset pakkaukset on kyllä inhottavia. :/

   Poista