sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Queen Helene - Hydrating Olive Oil Masque

Taas yksi iHerbin kautta luokseni matkannut ihonhoitotuote. Queen Helenen Mint Julep kasvonaamio on niittänyt paljon mainetta kosmetiikkablogeissa. Minäkin omistan kyseisen naamion.. mutta halusin ensin kertoa toisesta Queen Helenen kasvonaamiosta, jota olen viime aikoina tarvinnut kasvojen ihon kuivuuden lisääntyessä. Olive Oil Masque lupaa siis kosteutta kuivalle iholle. Hintaa tällä isolla (120g) tuubilla on alle kolme euroa.
 
Ensimmäisellä kerralla käytin liian vähän naamiota tai sitten kuiva ihoni hörppäsi sen kitusiinsa. Koostumus voiteella on mukava. Tarpeeksi jäykkää joten sitä on mukava annostella, mutta levittyy hyvin. Itse en ole huomannut että naamio lähtisi valumaan kasvoilta alas kuten notkeammat naamiot saattavat tehdä. Naamio ei tuoksu oliiviöljyltä vaan siinä on mieto mukava tuoksu jota en osaa eritellä sen paremmin. Ja väriltään tämä on hauskan vihreää.

Käyttö on helppoa. Puhdistetaan kasvot ja levitetään naamio silmänympärysihoa vältellen. Odotellaan - noin 10-15 minuuttia ja pyyhitään naamio pois. Lopputuloksena heleä ja pehmeä iho. Toki päälle levitän kosteusvoiteen. On ollut jännää huomata että viime viikkoina iho on tuntunut kuivemmalta, etenkin nenän ja poskipäiden alueella vaikka mikään tuote tai rutiini ei ole muuttunut. Onko kesä vaikuttanut sinun ihoon jollain tapaa? Muistakaahan se aurinkosuoja.. :)
 
 
20140607_161924
 
 
20140607_162004
 
20140607_161944

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti