torstai 5. kesäkuuta 2014

Urban Decay 24/7 Lip Pencil - Ozone

Ei ole ensimmäinen kerta kun toisesta blogista innostuneena tilaan heti itselleni uuden tuotteen testiin. Tällä kertaa innostajana oli ..SENSAISTI.. Ja tuote jota oli heti päästävä kokeilemaan oli Urban Decay 24/7 Lip Pencil sävyssä Ozone joka on väritön! Väritön huultenrajaustuote. Sehän sopii kaikkien maailman sävyjen kanssa. Miksi en ollut aiemmin löytänyt näin superilta kuulostavaa tuotetta? No, onneksi tilanne korjattiin samantien. Harmikseni vaan tämä postauksen julkaisu on odottanut päivänvaloa todella piiiiitkään.

Lookfantastic tarjosi tuotteen hintaan 12£. Ostopäätös oli sinetöity joten ostokoriin ei sillä istumalla päätynyt muuta. Paketti saapuikin nopeasti, mutta hassua oli tämän yhden kynän paketointi ISOON pahvilaatikkoon. Laatikkoon olisi valehtelematta mahtunut 20 kynsilakkaa hyvin pakattuna. Olikohan pienet laatikot loppu? Tai kuplakirjekuoret?? Anyway, todella hyvin pakattu, mutta olisin saanut tuotteen nopeammin käsiini jos se olisi mahtunut postilaatikosta.

Olen innostunut Ozonen jälkeen käyttämään jopa töissä punaista huulipunaa. Siis punaista! Töissä!! Minä joka lähes pelkään todella punaisia huulipunia omilla törröttimillä.  Normaalikokoinen kynä sisältää tavaraa 1.2g eli tulee kestämään käytössäni pitkään, vaikka viime viikkoina, kuukausina olenkin ahkeroinut huulipunien parissa.

Löytyykö sinulta oma maailman paras Ozone? Tai joku muu väritön huultenrajauskynä. Ainakin Dermosilillä muistan vastaavan olevan tarjolla.
20140522_210254

4 kommenttia:

 1. Mulla on Artdecon väritön ja kun aloin käyttämään, mietin, että mitä ihmettä tein ennen sitä! O_o Ihan ehdoton tällaiselle vanhemmalle ruttuhuulelle, pysyy kiillotkin huulilla, eikä juonteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan huippua kun voi käyttää huulipunaa eikä tarvitse mätsäillä sopivaa rajauskynää. :)

   Poista
 2. Minullakin on ozone, mutta monet kaverini vannovat Isadoran nimeen. Se on ainakin järkevän hintainen ja helposti saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadoraa minäkin yritin metsästää anoppi-ehdokkaalle, mutta en löytänyt (muutama kauppa ja verkkokauppa tuli selattua, joko ei ollut valikoimassa ollenkaan tai sain "ei oo":ta).

   Täytyy tehdä uusi etsintäkierros jossain vaiheessa. :)

   Poista