perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tangle Teezerin haastaja!

Glitterissä on ollut jo pitkään myynnissä hiusharja, jota voisi kutsua Tangle Teezerin serkuksi. Tämä takkuharja eroaa originaalista Teezeristä ulkonäöllisesti. Siinä on nimittäin varsi. Minäkin olen originaalin tiiserin monesti vahingossa heittänyt lattialle takkujen kanssa kamppaillessani. Sen takia Glitterin versio lähti mukaani vertailua varten. Koska tämäkin postaus on odottanut julkaisuaan, on Tangle Teezerkin tuottanut varrellisen (Angel) harjan. Mutta keskitytään nyt tähän Glitterin versioon.

Verrokkini on pärjännyt loistavasti testissä. Olen käyttänyt sitä kuiviin ja märkiin hiuksiin. Vain kaksi kertaa olen joutunut ottamaan originaalin Teezerin esiin.

Tapaus yksi: moottoripyörän selässä viilettäminen ja kypärän sisään työnnetyn hiusmassan esiin valuminen. Tuuli pyöritteli mukavat takut. En saanut auki hiuksia kokonaan Glitterin versiolla ja nappasin aidon tiiserin töihin.

Tapaus kaksi: hiusten värinpoisto-operaatio. Vaikka käytin runsaasti hoitoainetta, teki värinpoisto hiuksista mukavan takkukasan. Edes Moroccanoil ei tehnyt ihmeitään, vaan jouduin taistelemaan hiusteni kanssa tovin käyttäen aitoa Teezeriä. Ihanaa tuo värinpoisto.

Näitä kahta poikkeusta lukuunottamatta serkku-teezeri on pärjännyt esikuvansa tavoin. Jos aito Teezer saa minulta täyden kympin, annan verrokille pisteitä yhdeksän. Erityismaininnan serkku saa varresta, aivan loistava aamulla kun kädessä ei tahdo pysyä mikään. Voisin vertailla vielä tätä glitterin versiota tuohon Teezerin Angeliin. Mutta jos haluat Tangle Teezerin edut huokeampaan hintaan, niin tämä Glitterin versio saa minulta suosittelu-pisteitä.


Millainen harja on teidän suosikkinne?


20140608_132747

3 kommenttia:

  1. Minulta löytyy tangeli originalina ja matkaversiona. Matkaversiossa piikit ei kestä paksua hiusta ja osa piikeistä on vääntynyt. Original on taas jäätävän iso pieneen räpylääni ja sillä on kömpelö harjata - muuten ei ongelmia. Glitsuversio löytyy ja huomaan tarttuvani siihen lähes poikkeuksetta koska varsi :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mun suosikki vaan taitaa olla aina ja ikuisesti Mason & Pearson, sopii omille hiuksille täydellisesti. Harmi, että tuo musta tuntuu kestävän yhden eliniän, koska olen alkanut himoitsemaan vaihteluksi valkoista. :p

    VastaaPoista
  3. Olenkin ihmetellyt, ovatko nämä harjat muutenkin kuin ulkonäöltään samanlaisia. Pärjään ilman varttakin, mutta edullisempi vaihtoehto on aina tervetullut. Kiitos vertailusta!

    VastaaPoista