perjantai 18. huhtikuuta 2014

Zuii Organic - Nude Lipstick

Tampereen blogimiitissä esittelyssä ollut Zuii Organic oli kohdallani mielenkiintoinen uutuus. Olin kuullut tuotteista ohimennen muutaman kerran, mutta varsinaisesti minulla ei ollut käsitystä Zuii´sta sen enempää.

Zuii`n esittelijänä meille toimi Tiia Tyynysniemi / Miraz (Zuii Organic). Hänen mukanaan oli meikkitaiteilija sekä malli. Tiian esittelyn aikana mallille loihdittiin kesään sopiva ruskea smokey eye-meikki. On aina ilo seurata toisten meikkaamista.

Ensinnäkin oli aivan ihanaa että Tiia jakoi meille esittelyn alkuun ruusut. Tämä sopi hyvin teemaan koska Zuii`n meikit tehdään kukista. Kyllä, luit aivan oikein. Kukista. Tässä vaiheessa linkkaan teille Zuii`n nettisivun josta löytyy paljon tietoa. Näitä INC-listoja on ilo lukea. Ainesosista löytyy kivaa nippelitietoa.

Esittelyn ajaksi meille bloggaajille annettiin laatikko josta sai valita yhden tuotteen kotiin testattavaksi. Itse sain laatikon hyppysiini aika lopulla eli valikoima on supistunut lähinnä huulipuniin ja rajaustuotteisiin. Senpä takia tämä ei-niin-aktiivinen huulipunankuluttaja valitsi laatikosta nuden huulipunan. Onneksi, sillä ihastuin todella.

Huulipuna on lämminsävyinen, aavistuksen persikkainen. Se levittyy oikein mukavasti. Kestävyys on keskitasoinen, mutta Nude kuluu nätisti pois. Päivän mittaan punaa saa lisäillä kahvin juonnin jälkeen. Huulet pysyvät ihanan pehmeinä. Joskus ongelmana (etenkin mattapunien kanssa) on että puna kuivattaa huulia käytössä. Tämän kanssa vaaraa ei ole, koska tuote sisältää kosteutta sitovia ainesosia.

Punat maksavat luomumeikki.fi verkkokaupassa 25,90 euroa. Kyseiseltä nettisivulta lainasin  myös seuraavan INC-listan. Jota on aivan ihana lukea, koska suurin osa ainesosista on tuttuja nimiä eikä mitään mysteerisiä koodeja. Kerrottakoon vielä että ainesosista 95% on sertifioituja luomuvalmistusaineita. Nämä punat sopivat todellisille kukkaistytöille. Zuii meikkejä ei ole testattu eläinkokeilla.


AURINGONKUKAN SIEMENÖLJY*, RISIINIÖLJY*, JOJOBAÖLJY*, KARNAUBAPALMUN VAHA*, MEHILÄISVAHA*, PALSAMIPELARGONIÖLJY*, PALMAROSAÖLJY*, APPELSIININKUORIÖLJY*, RUUSUÖLJY*, ALOE VERA*, CANDELLIAVAHA, KOOKOSÖLJYVALMISTE, OLIIVIÖLJYPOHJAINEN EMULGAATTORI, E-VITAMIINI , C-VITAMIINI, MINERAALIVÄRIAINEITA JA LUONNOLLISTA VÄRIPIGMENTTIÄ.
*SERTIFIOITUJA  LUOMUVALMISTUSAINEITA 95%


Itse harkitsen kesäksi kukkaismeikkipuuterin tilaamista. Onko Zuii sinulle tuttu?Zuii
 
 
20140406_140750
*Huulipuna saatu blogimiitissä. Tämä ei ole yhteistyöpostaus eli en hyödy linkkien
klikkaamisesta missään määrin.*
 

2 kommenttia:

  1. On ja juurikin näiden huulipunien koostumus on mielestäni tosi ihana. Pysyvyys on myös huippuluokkaa ainakin punaisemmissa sävyissä, mitä itselläni on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ihan lsittaa harkintaan joku punainen sävy. :)

      Poista