maanantai 14. huhtikuuta 2014

Holika Holika!

Super seramideja (rasvamolekyyleja) jotka lupaavat iholle kosteutta 72 tunnin ajaksi. Kuulostaa todella hyvältä vai mitä? Kun tuote vielä sopii herkälle iholle ja ei ole eläinkokein testattu, olin aivan myyty.

Holika Holika - Skin & Good Cera Super Cream. Tähän voiteeseen tutustuin saamani testerin kautta (Holika holika baby feet-kuorintasukkien mukana taisi tulla). Testerin käytin yhdellä kerralla, koska iho tuntui imaisevan sen itseensä hetkessä. En muista koska olisin viimeksi aamulla ihastellut kasvojen ihoa kuin seuraavana aamuna käytöstä.

Länsimaissa Holika Holika on vähemmän tunnettu. Kyseessä on korealainen yritys. Suurta ihastelua osaltani saa tuotteiden ulkonäkö ja pakkaukset. Aivan ihastuttavia purkkeja ja purnukoita. Kuuluisimpia tuotteita taitaa olla egg soap, magic pole mascara ja miracle real skin finish cream. Myös mainokset ovat hieman erilaisia kun meillä länsimaissa on totuttu. Youtubesta löytyy.

Ehkä saatoin tilata tämän innoittamana pienen testerisetin....

Onko Holika Holika sinulle tuttu? Kävithän lukemassa Glitz and Glam Minnan postauksen kuorintasukkien tehosta? 
2014-02-21_04_31_42
 
 
2014-02-21_04_33_00

2 kommenttia:

  1. Taisimme tilata kuorintasukat samalta myyjältä, muistan nimittäin paketissa tulleen samanlaisen näytteen. Mihinkähän minä sen tunkaisin, nyt rupesi kiinnostamaan testaaminen.....

    VastaaPoista
  2. Eipä ole HOLIKA HOLIKA ennestään tuttu , nimen olen kyllä kuullut ja siitä aiemmin lukenut :)

    VastaaPoista