keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Nars - Smudge Proof Eyeshadow Base

Tilasin tämän kulttimainetta niittäneen luomivärinpohjustajan HQhair.com:sta. Hintaa tuotteella oli ostohetkellä 23,42 euroa. Jos joku ei vielä tiedä mihin tarkoitukseen pohjustajaa tarvitaan, niin tässä kolme hyvää syytä:

-jos luomesi ovat rasvoittuvat, niin pohjustajan kanssa luomivärisi pysyy paremmin paikoillaan. Tarvittaessa eri sävyt pysyvät omilla paikoillaan eivätkä sekoitu ajan myötä yhdeksi sävyksi. Erityisesti kirkkaiden sävyjen kanssa pohjustaja on tarpeellinen apuväline. Pohjustaja sopii myös kuivempi ihoisille, vaikutus on sama.

- pohjustaja vahvistaa luomivärin sävyä. Heikompi sävyinenkin luomiväri näyttää huomattavasti paremmalta pohjustajan päällä. Googlaa jos et usko.

-luomiväri kestää pidempään kuin ilman pohjustajaa. Tämä liittyy myös tuohon pysyvyyteen. Omalla kohdalla en osaa enää olla ilman pohjustusta. Luomiväri karkaa heti luomivakoon tai on muutoin hailakka. Pohjustajan kanssa silmämeikki kestää koko päivän. Harvoin joudun korjaamaan meikkiä (ellen halua vahvistaa työmeikkiä illaksi).

Narsin pohjustaja on valkoista, mutta ei jätä luomea valkoiseksi. Se antaa hyvän, hieman tahmean kiinnittymispinnan luomiväreille ja rajaustuotteille.
Tämä pohjustaja sisältää syvänmeren uutetta sekä antioksidanttista riisiuutetta, joka pitää herkän silmänalueen pehmeänä.

Eroa vieläkin tunnetumpaan Urban Decayn Eyeshadow primer potioniin ei hirmuisesti ole oman kokemuksen perusteella. Tosin pitkässä käytössä tuo UDEPP alkoi pettämään, toisinaan silmämeikki ei kestänytkään. Lieneekö ollut maanantai-kappale vai mikä. Mutta siirryttyäni Narsin pohjustajaan ongelma katosi. Narsin pohjustaja on kätevän kokoinen. Siinä on aplikaattori, jolla itse pyyhin pohjustajaa pestyyn kämmensyrjään ja siitä sormella luomelle. Näin vältän viemästä pöpöjä pohjustajaan. Tarvittava määrä on niin pieni että tämäkin 8g:n putkilo on kestänyt käytössäni pitkään. Ja taatusti tilaan uuden tämän loputtua. Kuten mainitsin, en vain voi olla ilman.

Käytätkö sinä pohjustajia? Kerro suosikkisi?


20131109_124812
 
 

20131109_124850

2 kommenttia:

  1. Too Faced on kovassa käytössä täällä, mutta tätä aion kokeilla seuraavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taasen ei ole Too Facedista kokemusta. Mutta tämä on kyllä hyvä. En ihmettele hypetystä ollenkaan. :)

      Poista