keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Yves Rocher

Tiesittekö että Yves Rocherin (yves rokkeri, niin kuin mummoni sanoo..) takana on samaa nimeä kantava henkilö? No en minä ainakaan. Tämäkin asia selvisi kun tein taustatutkimusta- yllättäen Yves Rocherin sivuilla. Kaikki sai alkunsa kiinnostuksesta kasveihin ja sillä tiellä pysyttiin- ja pysytään edelleen.
 
Minun kosketukseni Yvesiin tulee juurikin mummoni kautta. Hän tilasi (tilaa varmaan edelleen) aina kaikki shampoonsa, parfyymit ja muutkin kosmetiikat Yves rokkerilta. Sen mitä hän nyt käytti tai käyttää. Lapsuuttani värittää siis vahvasti Yvesin tuoksut ja tuotteet. Osaa muistamistani tuotteista on vieläkin myynnissä. Nostalgiaa kerrakseen. Esimerkiksi arnikkikäsivoide, vain pakkaus on uudistunut hieman. Tuoksuista muistan hyvin vahvasti laventeli jalkavoiteen. Senkin pakkaus hieman erilainen nykyään.
 
Nostalgian takia olen itsekin muutaman kerran tilannut tuotteita. Muutama henkilökohtainen HG (Holy grail)- tuote on kehittynyt. Hyvänä esimerkkinä monessa kosmetiikkablogissa kehuttu Sexy Pulp Ultra volume- ripsiväri. Se on niin hyvä että ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa. Olen aivan ihastunut tuohon harjaan ja ripsivärin koostumukseen. Parhautta pitkään aikaan ripsiväri-rintamalla.
 
Lisäsin tähän samaan syssyyn muutaman muun tilaamani tuotteen, mutta varsinaiset testailut vielä puuttuu. Tunnustettakoon että olen aina pitänyt Yvesiä hieman varttuneempien naisten kosmetiikkakätkönä. Mutta saattaa ennakkoluulot tässäkin tapauksessa joutua romukoppaan. Yvesillä on muuten todella usein alennuksia ja tarjouksia. Ilmaisia tilaajalahjoja unohtamatta.
 
Mitä sinulle tulee mieleen Yves Rocherista? Onko suosikkeja?
 
 
 
*Tämä ei ole yhteistyöpostaus, en hyödy mitenkään linkkien klikkaamisesta*
 
 
 

20140301_152527
 
 
20140301_152503
 
 
20140301_152515

2 kommenttia:

 1. Sexy Pulp ja Monoi-tuotteet kuuluvat olennaisena osana elämääni. Myös huulipunista löytyy helmiä.

  Ensitutustuminen tapahtui, kun sain tädiltäni joululahjaksi paketillisen YR:n tuotteita, se oli jännittävää. Paketissa oli mm. Vie Privee -tuoksu. Tää tais tapahtua vuonna -89, kun olin 12-vuotias. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha tuttava siis. :)

   Mukavaa löytää ennakkoluuloista huolimatta todellisia aarteita Yves rokkerilta... :)

   Poista