perjantai 11. huhtikuuta 2014

Huhtikuun Livbox

Olen ehtinyt jo urkkia monessa blogissa mustanlootan sisällön ja ei-niin-jännittyneenä avasin tänään omani. Hulluilla päivilläkin jännitti enemmän.. josta muuten selvisin 5,20 euroa köyhempänä. Vain yksi Maybellinen kynsilakka lähti matkaani, joskus näinkin..

Tämän kuun boxissa testattavaksi sain Nivean minikokoisen vartalovoiteen, kaksi argantuotetta hiuksille, Ella Bachén tomaattivoiteen, Herbinan vaahtoputsarin sekä vitamiinilisä Ladyvita Beautyn. Muuten olen tyytyväinen tämän kuun laatikkoon, mutta Nivean minivoide oli plääääääh. Onneksi kaikki muu oli uutta ja kivaa, niin yleisfiilis huhtikuun boxille oli erinomainen.

Etenkin argania sisältävät tuotteet nostattavat tämän bloggarin korvat hörölle. Saman efektin aiheuttaa tuo tomaattivoide. Myös aiemmat kokemukset vaahtoputsareista ovat olleet myönteisiä, niin mielelläni testaan tämän Herbinan luonnonmukaisemman putsarin.

Mitä ajatuksia laatikon sisältö sinussa herättää?


20140411_210536_LLS2 kommenttia:

  1. Itselle ei tule boksia, mutta verrattunu muihin, musta tää oli hyvä. Tosin itse olisin kyllä tilaajana pettynyt karvaasti, jos olisin saanut Ellan tilalla Garnieria. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxin arvo kyllä kummasti heittelee vastaanottajilla. Sen takia olen usein harkinnut tilaukseni päättämistä, mutta kauneusyllätyksen odotus kuukausittain kyllä on kivaa..

      Poista