maanantai 24. maaliskuuta 2014

Väsymystä ilmassa...

Olen tällä hetkellä niin väsynyt että töiden ja Ikeassa käynnin jälkeen en jaksanut edes avata Fyrinnaen pakettia. Pakettia joka sisältää vaikka mitä ihanuuksia. Ikeasta saavuin kotiin kassi täynnä kynttilöitä ja muutama eväspurkki. Itse asiassa olin hakemassa meikeille isompaa Malm-lipastoa mutta olin unohtanut tarkastaa tärkeimmän mitan eli syvyyden. Däääääääm. Hiukan ärsytti palata autolle ilman lipastoa. Minä kun suunnittelin pääseväni järjestelemään meikit uuteen uskoon. Onneksi mies lupasi hakea lipaston huomenna ja aloittaa kasaamaan sitä ennen kuin pääsen töistä kotiin saakka..

Huomiselle luvassa meikkien organisointia ja mahdollisesti paketin avaaminen sekä kuvaaminen. Jos synttärikahvittelulta vaan ehdin. Nyt vain luovutan ja painelen sänkyyn. Hyvää yötä.

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?


2014-02-21_04_34_44

4 kommenttia:

 1. Postausta hienosti organisoiduista meikkilöistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti. Mies laittoi viestiä että Malm on kyydissä. :)

   Poista
 2. Jään odottamaan postausta uudelleen organisoiduista meikeistä! Mä olen siivonnut tänään puoli päivää, mikä oli varmaan turhaa, koska huomenna tulee odotettu uusi sänky ja siitä tulee varmaan kootessa ja laittaessa taas pakkausmuovia ja muuta roskaa kämppä täyteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen täytin laatikot. Tänään mahdollisesti käyn läpi mitä sinne sujahti. :D

   Kissat oli innoissaan pahvilaatikoista ja pakkausmateriaaleista... :)

   Poista