torstai 27. maaliskuuta 2014

Neutrogena Norwegian formula hand cream- käsivoide

Helmikuun 2014 LivBoxissa tullut käsivoide on päässyt vakkariksi mukaan laukkuuni. On ollut ilo huomata kuinka kuivat kädet tykkäävät tästä voiteesta. Käsivoide lupaa kosteuttaa ja ravita kuivia/halkeilevia käsiä jättäen ihon sametinpehmeäksi Se myös lupaa jättää suojaavan pinnan, jolloin iho säilyttää paremmin myös oman kosteutensa. Paras lupaus tämän voiteen fanittajalle on lupaus sen riittävyydestä. Vain pieni määrä riittää, sillä 50ml tuubista riittää yli 200 käyttökertaan. Tätä voidetta on saatavilla hajustettuna että hajustamattomana. Voi allekirjoittaa väittämät omien kokemusten perusteella. Pieni miinus on hieman öljyinen tunne käsillä hetken aikaa eli aivan heti en voi töissä koskea tietokoneen näppikseen jättämättä siihen öljyisiä sormen jälkiä. Tuubilla on hintaa noin 5-6 euroa.

Itse olen kokeillut tätä myös tehohoitona eli levitän paksumman kerroksen ja vedä puuvillakäsineet käteen yöksi. Aamulla on ihanan pehmeät ja hyvin kosteutetut kätöset.

Mikä on sinun suosikki käsirasvasi?


20140208_122640 Ainesosat:
* Aqua
* Glycerin
* Cetearyl Alcohol
* Stearic Acid
* Palmitic Acid
* Sodium Cetearyl Sulfate
* Di-lauryl Thiodipropionate
* Sodium Sulfate
* Methylparaben
* Propylparaben

4 kommenttia:

 1. Mulla on tämä töissä ja toimii todella hyvin. Yleensä töissä levitän vain kämmenselille ja annan imeytyä jos joudun koskemaan koneeseen heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taasen oon hieronut tätä käsille ennen ruokkikselle ryhtymistä... :D

   Poista
 2. Tykkään itse tosi paljon L`Occitanesta, Elizabeth Ardenin Eight Hourista ja Estelle & Thildin käsirasvoista. Tätä Neutrogenaa tuli käytettyä joskus vuosia sitten, kun kädet joutuivat tosi koville. Erinomainen hinta/laatusude.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'occitanea löytyy täältäkin, mutta Estelle & Thildin käsirasvoista olen vaan unelmoinut. Ostolistalla roikkuu edelleen. :D

   Poista