maanantai 31. maaliskuuta 2014

Magical eyebrowstyle - kulmakarvasabluunat

Kuten otsikossa komeilee, esittelen teille sabluunat jotka tilasin eBaysta. Hinta koko setille oli alle kaksi euroa. Setissä on neljä hieman eri mallista kulmakarvasabluunaa.

Magical eyebrowstyle ei nimestään huolimatta ole taikuutta vaan yksinkertaisesti tuo malli antaa kulmille haluamasi mallin. Käytännössä asetat muovisen, taipuisan mallin kulmasi päälle. Valitset sinulle sopivan värisen kulmakynän tai muun kulmatuotteen ja värität kulman. Ei haittaa vaikka käsi tärisee, koska tietenkin sabluunan päälle menevät sohrut jäävät sabluunaan. Kunhan pystyt pitämään mallin paikallaan koko suorituksen ajan.

Itse olen testannut vain tuota mallia A1, koska se tuntuu sopivan täydellisesti kulmilleni. Hieman, mutta vain hieman enemmän toivoisin jyrkempää yläkaarta. Muutoin tämä on juuri täydellinen. Itse käytän kulmakynää värittämiseen ja lopuksi harjaan vielä kulmat. Kulmia ei ole tarkoitus värittää umpeen, vaan sabluuna ohjaa työskentelyä. Yksi hyvä vinkki on harjata kulmiin mallin avulla sopivan väristä luomiväriä antamaan kulmille kaivattua väriä ja ryhtiä.

Joka aamu en tämän kanssa taiteile kulmiani, mutta kun haluan täydelliset, symmetriset, siistit kulmat meikkiini, valitsen tämän avuksi.

Onko kukaan testannut vastaavia? Millaisia vinkkejä antaisit kulmien meikkaamiseen?

20140208_122747

20140208_122756

20140208_122812

4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, onpa jännät. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat kyllä hassuja! :D Minun kulmakarvani kasvavat vaan niin tyhmiin suuntiin, ettei noista olisi apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Mulla taas on niin harvat kulmat ettei mitään rajaa.... etenkin loppua kohden harvenee kuin rshat kukkarossa kuun loppua kohden. .. :C

   Poista