lauantai 22. maaliskuuta 2014

Helmikuun 2014 LivBox

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Boxin teemana helmikuussa oli yhdessä olo ja hauskan pito. Mustasta laatikosta löytyi Carmexin huulivoide (mielestäni tämä oli minulle jo kertaalleen tullut laatikon mukana?), Garnierin BB-voide, Eucerinin hoitovoide, John Friedan Shampoo sekä hoitoaine ja Neutrogenan huippuhyvä käsivoide. Ystävänpäivän johdosta boxissa oli pari tuotetta miespuolisille; shampoo sekä omassa laatikossani David Beckhamin tuoksunäyte (vaihtoehtona taisi olla Calvin Kleinin tuoksunäyte).

Carmexin huulivoide on monen HG-listalla eikä syyttä. Minäkin fanitan tätä voidetta. Ainoa miinus on pakkausmuoto, koska en haluaisi uittaa sormiani tässä, mutta harvemmin bussissa jaksaa kikkailla tämän kanssa.

BBBBBB-voide ei ollut uusi tuttavuus ja hieman jäljessähän tässä ollaan. Nyt pitäisi olla CC-voiteet kehissä. Kohta jo DD-voiteet ja niin edelleen. Mielenkiinnolla seuraan kuinka pitkälle aakkosissa edetään tällä saralla.

John Friedan setti oli kokonaan uusi tuttavuus itselleni ja erittäin mielenkiinnolla otin tuotteet heti testiin. Sen verran ihana kaksikko oli kyseessä että olen harkinnut jossain vaiheessa ostaa kun tarvetta tulee. Tuoksuherkille varoituksena, että kaksikko oli kovin voimakkaasti parfyyminen.

Miehelle antamani shampoo ja tuoksunäyte makaavat edelleen koskemattomina. En ymmärrä. Kaksilahkeinen vissiin käyttää vanhat pois ennen näiden käyttöönottoa, miten joku jaksaa odottaa??  20140206_190146

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti