perjantai 3. joulukuuta 2010

Ostoksia, ostoksia



Kun ELF ilmoitti että tilaaja saa kaupanpäällisenä 32 luomivärin paletin EN voinut vastustaa. Joten pakettiin lähti aurinkopuuteri-paletit sävyissä Golden Bronzer ja Warm bronzer. Lisäksi poskipuna sävyssä Gotta glow, joka on paremmin korostuspuuteri mielestäni.

En ole vielä ehtinyt perehtyä tuotteisiin ja ne ovat paketeissakin vielä. Arviointia tulee kunhan saan aikaan jotain järkevää. Lisäksi valo-ongelma edelleen on vaivana. JOS viikonloppu sujuu rauhallisesti, niin yritän saada tehtyä jotain tuolle valo-asialle. Vihdoinkin. 

Olen hehkuttanut aiemmin ELF:n nopeasta postituksesta, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Marraskuun 21.päivä olin illalla laittanut tilaukseni ja eilen tuli ilmoitus että paketin saa hakea. Tuotteet on aina pakattu huolella eikä mikään tuote ole ollut saapuessaan rikki tai muutoin viallinen. Hinta on halpa mutta laatu mielestäni hintaan nähden hyvää. Ja tosiaan Paypalin kautta hoidan maksut.





8 kommenttia:

  1. 4£ elikkä alle viisi euroa. Edullista mielestäni. :)

    VastaaPoista
  2. 3.95£ itseasiassa kun juuri tarkistin vielä. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos:)
    Ei siis ihan mahdoton!

    VastaaPoista
  4. Nyt meneillään tarjous:
    Get £5 off when you spend £25 or more (excluding shipping) at www.eyeslipsface.co.uk this weekend! Use code 25special at checkout. Offer ends at 12midnight Sunday 5th December 2010. Not valid in conjunction with any other offer.

    VastaaPoista
  5. How are the bronzers? And are the colors in the palette good?

    VastaaPoista
  6. The bronzers are okay, but I haven`t try those eyeshadows yet. And now they got new offer: FREE 100 EYE SHADOW PALETTE with purchases over £18 (before shipping) on www.eyeslipsface.co.uk. This offer ends 09/12/10 at 12 Midnight (UK time) Use the code "free100" at checkout.
    You do not need to add a 100 palette to your basket otherwise you will be charged for it. A free 100 palette will appear in your shopping basket when the code is used at checkout. This offer is not valid with any other offer.

    VastaaPoista
  7. Oli pakko tilata pari juttua vielä jos vaikka uutena vuotena laittaisi itsensä oikein hehkeäksi! (ah, mikä ihana tekosyy) ;DD

    VastaaPoista