sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Eräs sunnuntai..

Päätin laittaa puhelimen äänettömälle ja rentoutua naamioitumalla. Aloitin operaation käymällä suihkussa normaaliin tapaan. Pikainen kuivattelu ja siitä lämpimän kylpytakin suojiin. 

Hiuksiin kokeilin Avonin Mandariini ja Kiiwi Jogurttihiusnaamiota ja kasvoille laitoin Avonin Planet Spa sarjan  Kuolleenmeren mineraalit naamion.


Hiusnaamio oli ihan ok. Naamio laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Annoin vaikuttaa ohjeessa annetun viiden minuutin yli reilusti. Tuoksu oli mukavan pehmeä ja se jäi hiuksiin muistoksi. Tuoksuherkän ihmisen kannattaa ehkä tämä kiertää kaukaa, itse pidin hedelmäistä tuoksua rentouttavana etenkin näin talviseen aikaan. Hiukseni olivatkin jo naamion tarpeessa ja tuntuivat naamioinnin jälkeen silkkisemmiltä. Perään lykkäsin kuitenkin vielä jätettävän hoitoaineen. Mopin leave in  - tälläkin kertaa.

Kasvonaamiosta pidin vieläkin enemmän. Se tuntui oikeasti tekevän iholle ihmeitä. Minun korppu iholleni, joka vieläpä tykkää hieman näppylöidä tällä hetkellä! Voitte kuvitella kuinka tyytyväisenä hykertelin. Naamion annoin vaikuttaa reilun 10 minuuttia kun unohdin ajantajun sohvalla. Ohjeessa sanotaan että 5-10 minuuttia. Naamio oli paksua tavaraa ja se oli helppoa levitellä. Lopussa alkoi kasvojani hieman kiristää, mutta pesun jälkeen iho oli kuin samettia ja näytti elinvoimaiselta. Levittelin kasvoille vielä Avon Care-sarjasta talveksi suunnatun voiteen nimeltä Winter intensive face cream. Paksu voide sisältää A ja C vitamiineja. Voide imeytyy ihoon, mutta meikin alle en tätä laittaisi sillä se jättää ihon hieman rasvaisen tuntuiseksi. Mutta illalla tätä on ihana levitellä kasvoille. Minulla kun tuppaa poskipäät kuivumaan tuolla tuiskussa niin helposti. Ihan kun en muuten kuiva olisikaan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti