torstai 9. joulukuuta 2010

Here There And Everywhere..

Tässäpä teille Monsterin nahanluontia. Ei. Kyseessä ei ole kuvakooste minusta kuorimassa kroppaani tai edes kasvojani, vaan lupailemani juurikasvun värjäys operaatio. 

Koko homma lähtee käyntiin oman hiusvärin blondaamisella, jota nyt olikin jo "pari senttiä" ehtinyt puskemaan esiin. Yleensä värjäilen noin reilun kuukauden välein juurikasvun piiloon. Elean värinpoistoa juurikasvulle ohjeen mukaan. Vaikutusaikana minulle riittää sellainen 10-20 minuuttia. Huolellinen huuhtelu ja hiusten selvitys. Hoitoainetta en käytä, jotta hiussuomut olisivat auki suoraväriä varten. Kuivaan hiuksia hieman pyyhkeellä taputellen.

Tässä kuvassa näkyy kuinka oma hiusväri vaalenee ihan blondiksi ja suoravärillä aiemmin värjätty hius muuttuu oranssiksi. Lisäksi otsahiuksista lähtee väri ensimmäisenä haalistumaan sillä kasvoja pestessä on vaikeaa olla kastelematta etuhiuksia vaikka ne olisivatkin kiinni.Suoraväriä päähän runsaalla kädellä. Tässä kohtaa kannattaa olla varovainen, ettei ole seinät ja lattiat väritahrojen peitossa. Puhtaaksi hinkkaaminen on hankalaa ja vaatii usein kloritea avuksi. Eli varovaisuus ja maltti on valttia. Väriä laitan niin ettei sitä valu, mutta hiukset ovat kauttaaltaan tämän geelimäisen mönjän peitossa. Tällä kertaa laitan myös latvoihin, sillä edellisen kerran laitoin vain juurikasvulle. Laitan hiukset nutturalle. Annan muhia (kelmuun peitettynä) tunnista pariin- toisinaan jopa 5h. Koska suoraväri EI sisällä hapetetta, ei tämä polta hiuksia karrelle vaikka vaikutusaika olisi pidempi. Ja itse käytän tässä Renbowin sävyä Fire.

Huuhtelu. Tässä kohden lattia näyttää lähinnä teurastamon lattialta. Ja oma lattia on punertavaksi muuttunut. Eli jos/kun hankin oman asunnon, niin suihkuni lattia tulee olemaan tummanharmaa (helpottaa elämää kummasti kun ei tarvitse hinkata joka suihkuilun jälkeen..) Tässä kohden hoitoainetta kehiin. Tänään Tigin Oatmeal and honey. Ihana tuoksu. Loppuun huuhtelut ja jätettävä hoitoaine joka tällä kertaa MOP leave-in hoitis. Hiusten pyyhekuivaus (olen lähdössä ulos joten tukka on kiva saada kuivaksi ennen pakkaseen lähtöä) ja selvitys. (Huomatkaa laadukas kuvankäsittely! ;D)


Valmis tukka. Jee. 


Olipa hölmö ja teille ehkä täysin turha postaus, mutta nyt tiedätte kuinka Monsteri piilottaa harmaan tukkansa. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti