perjantai 17. joulukuuta 2010

Mistä on Monsterin joulu tehty?

Tietenkin Lumiukko-elokuvasta. Suosikkini jo vuosia. Aivan ihana koko perheen elokuva. Toinen must see- elokuva on Painajainen ennen joulua. Lumiukko elokuvasta tuttu Walking in the air  on ihana biisi, joka nostattaa aina kylmänväreet hyvällä tavalla selkäpiitä pitkin. Viimeksi tänään. :)
 
Kynttilät ja somisteet. Rakastan kynttilöitä! Niiden tuomassa hämyisessä valossa on sitä oikeaa joulun tunnelmaa. Lisäksi niiden valossa pienet pölykoirat tai kissankarvat matolla eivät näy.. Koristeissa vähemmän on enemmän - minun mielestäni.

Hyvä ruoka ja juoma. Jouluun kuuluu glögi. Itseasiassa se kuuluu talveen, kulutan sitä useita litroja talven mittaan. Myös ihanan kuuma ja täyteläinen kaakao jonka päällä on kermavaahtoa on ihana tapa aloittaa "myöhäinen" aamu. Perinteiset jouluruúat eivät ole minun suosikkeja olleet koskaan. Kaikki ne laatikot eivät kuulu pakollisiin hankintoihin, kinkkukaan ei ole kuulunut ruokavaliooni enää vuosiin. Ihana jouluateria voisi sisältää muutaman salaatin, täyteläisen perunamuusin ja savustettua lohta. Ja jotain syntisen ihanaa jälkiruokaa tietenkin... :)

Joulun tunnelma. Kiireettömyys ja hyvä olo. Ehkäpä tärkein asia joulussa. Vaikka traditiona on ollutkin sairastelu jouluna, ei se saa joulua latistumaan. Villasukat jalkaan, kuppi kuumaa glögiä ja joulu on pelastettu. :)

Monsteri pitää bloggailusta joulun mittaisen tauon. Muistakaa hemmotella itseänne! :)
Ihanaa joulua kaikille blogini lukijoille! :)3 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sinnekin : )
  Sua muistelen aina kun nään näitä..
  http://www.youtube.com/watch?v=cVZ7Oz8uF_U
  vaikutti tosi hyvältä : )

  VastaaPoista
 2. Raudanpuute saattaa täällä olla yksi syy ongelmaani. Täytyykin mennä apteekkiin ostoksille!

  Kiitos.. "Olen pieni panda vain..." :D

  VastaaPoista